Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 19 évesen sok lány van akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen sok lány van akinek még nem volt pasija?

Figyelt kérdés

2014. okt. 22. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Akadnak, foleg azok, akik a karierre koncentralnak, es tartanak a gyerektol, de nem akarjak a testuket hormon hatasoknak kitenni (tabletta)
2014. okt. 22. 21:17
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Én 18 vagyok és még soha nem volt pasim. Tetszeni szoktam a fiúknak, de mégis így alakult. És magamat ismerve 19 évesen is azt tudom majd mondani, hogy még soha nem volt pasim...
2014. okt. 22. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, ismerek párat. Bár azért egyetemen/főiskolán már a nagy részük talál valakit.
2014. okt. 22. 21:20
 4/10 anonim ***** válasza:
én is 19 voltam mikor lett az 1.barátom , most 20 vagyok és már másik barátom van mert az előző elég gyökér volt...
2014. okt. 23. 13:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok , amúgy igen sztem sokaknak nincs pl vanak barátaim akiknek még nem volt . de úgyis lesz majd , ki kell várni :)
2014. okt. 23. 13:47
 6/10 anonim válasza:
14%
Persze a dagiknak.
2014. okt. 26. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
En 21 evesen talalkoztam az elso baratommal, sot egy par honapja mar jegyesek vagyunk, ennek tobb mint 3,5 eve. Elotte randizgattam, de semmi komoly, nem talaltam olyat, akivel passzolnank. Egyetemista voltam, 176 centihez 56 kg, szoke es a bulikban nepszeru. Nem mindenki dagi, akinek meg nincs baratja es nem mindenki lotyo, aki tanul es ad magara.
2014. okt. 26. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Pontos számot nem tudok de van bőven olyan 19 éves nő akinek még soha nem volt barátja/barátnője.

Az emberi szexualitás az első számú oka annak hogy valaki egy romantikus kapcsolatot keressen, és ennek a komplexitása miatt könnyen meglehet hogy valaki még érez késztetést vagy nem talál megfelelő partnert egy párkapcsolathoz.

2014. okt. 27. 13:28
 9/10 saveme ***** válasza:
Volt olyan idő is, amikor még nem volt menő a fiatalon paráznává, vagy qrvává válás. Akkor még érték volt a szüzesség. Keleten még mindig tudják. Isten is nem véletlenül mondja csendben, de bíróként hogy átkozott, aki nem szövetségben, házastársával kezdi el és folytatja a szexuális életet. Megéri várni, önmegtartóztatni, hinni.
2014. nov. 22. 15:20
 10/10 A kérdező kommentje:

# 6 Nem vagyok dagi -.- .

# 9 Igen csak az az idő már elmúlt ,és nem vagyunk Keleten. :)

2014. nov. 22. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!