Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Lehet ebből még valami?
Van egy fiú akivel nagyon jó barátok vagyunk már a kapcsolatunk kicsit túlmutat a barátságon ( de semmi konkrét nem történt csak túl jóban vagyunk )
A lényeg, hogy én bele szerettem de nem mertem neki elmondani, feltettem a kapcsolatot túl fontos nekem!
Viszont most már párkapcsolatban van. A mi kapcsolatunk viszont ugyan olyan közvetlen. Emiatt elég furán is érzem magam. Ami még ennél is jobban zavar, hogy a lány és közöttem nem közvetít semmit nem mond el. Félek, hogy ebből baj lesz! Nem biztos, hogy nekünk ilyen jóban kellene lennünk. De az igazság, hogy szeretem s reménykedem benne, hogy közöttünk még több is lehet. A jelenlegi kapcsolata elég fiatal még s távkapcsolat jellegű is.
Szerintetek mi lehet ez? Miért csinálja így a dolgokat? Felejtsem el minél hamarabb? Lehet ebből még valami?
Jelzett feléd? Közeledett?
Arra vigyázz, hogy kettőtök közé ne vigyen többet a barátságnál, amíg kapcsolatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!