Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire necces felszedni egy tanárnőt?
14 évvel idősebb nálam, de szeretem és ő is eléggé félreérthető jeleket küld. Meg akarom várni az érettségi végét. Utána szabad a pálya? Lehetséges h benne lenne?
(Komoly válaszokat! Köszi!)
Ami azt illeti nagyon sokat beszélünk ölel meg attól függetlenül higy fiú vagyok (mert igaziból ezt lányokkal szokta inkább). Túl közvetlen, tudok nagyon sok mindent róla. És a zenék amiketitkán küld kegyetlenek. Kétértelműek.
Matektanár egyébként.
amikor megölel fogd meg a mellét de csak ha ketten vagytok
és mond hogy neked nagyon tettszik és nem bánnád ha beavatna pár dologba
Én több ilyen esetet láttam... amikor érettségi előtt is történt már valami, az rendszerint azzal végződött, hogy a tanárt kirúgták és sok esetben a diák jogviszonya is megváltozott.... szóval nagyon nem ajánlom, hogy bármit csinálj.
Érettségi után, az már egy egészen más kérdés. Én azért javasolnám, hogy gondold meg, hogy tényleg érdekel-e téged ez a nő vagy csak hízelgő számodra, hogy egy tanárnőd simogatja kicsit a férfiúi büszkeségedet, mert nagyon nem mindegy.
Ha nagyon elhatároztad magadat, hogy te ettől a nőtől akarsz valamit, akkor szerintem az érettségi bankett után - akkor már semmilyen kötelezettségetek nincs, ami miatt necces lehetne - hívd el, vagy fuss össze vele >véletlenül<.
Én amúgy nem kifejezetten javaslom ezt a kapcsolatot, nekem 5 évvel idősebb barátnőm van és bár nagyon szeretem, de nagyon sok problémával járnak az ilyen dolgok... arról nem beszélve, hogy ilyen nagy korkülönbségnél mindig felmerül, hogy mit akarhat tőled egy nálad 14 évvel idősebb valaki. Sok esetben ez azt jelenti, hogy problémái vannak magával és ezért lő "házi nyúlra". És hát ebből elég csúnya dolgok következhetnek...
Ja és csekkold le, hogy van-e férje, családja stb, mielőtt úgy végzed, hogy vasvillával kergetnek az utcán és megvet a volt iskoládban mindenki.
"eléggé félreérthető jeleket küld"
Tehát félreérted.
Örülök, hogy segíthettem
#8, te komolyan gondolod, hogy az ember szerelmi életéhez tanulmányi eredményeket kell elérni? Az ember értéke nem olyan, mint valami szaktudás, hogy felmutatok egy bizonyítványt és az tesz engem értékessé, az bizonyítja, hogy akkor holnaptól szabad valakihez vonzódnom és neki hozzám!
Ha kell is hasonló, akkor az arról kell, hogy szóljon, hogy az ember képességeihez mérten törekedjen arra, hogy több legyen, belső indíttatásból és külső elvárásból is. De az érték a Törekvés és nem az aktuális állapota.
Egy közeli ismerős házaspárnál például a srác szerelő, a lány meg Phd-t végzett kutató. Soha mást nem választanának és nem is kell, hogy mást válasszanak.
Nyilván a praktikus életben előkerül az, hogy pénzt kell keresni és ehhez a tanulás és sok más is elengedhetetlen. Többek között amúgy ez az egyik rákfenéje a nagy korkülönbséges kapcsolatoknak, mert nincs ebben egyensúly a két fél között. De ha törekedtek ennek a helyzetnek a javítására, és pl. nem költöztök össze azonnal úgy, hogy egyikőtök kereső, a másikotok meg még a közelében sincs ennek, vagy elsz*rná vele az életét, akkor ez kezelhető egy ideig még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!