Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel össze vesztünk.

Indultam hozzájuk hogy meg beszéljük és ép hogy csak ki mentem a kapun ő már itt volt előttünk.

Szerintetek nem gáz egy lánytól?

2014. okt. 16. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy ő sem már a szakításon gondolkozott. L
2014. okt. 16. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy ezt képes vagy megkérdezni...
2014. okt. 16. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki.
2014. okt. 16. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Na és kibékültetek?amúgy nem gáz mert mind a ketten egymásra gondoltatok csak ő előbb odaért:)
2014. okt. 16. 16:43
 5/6 anonim válasza:

Sose értettem ezt a hozzáállást, miért gáz, ha egy lány kezdeményez, bármiről is legyen szó. Ugyanolyan érintett a dolgokban, mint te. Inkább örülj, hogy nem az a fajta csaj, aki csak ül, vár, mint egy cserép virág, semmit nem akar tenni a kapcsolatért.

Ő is foglalkozik a kapcsolattal, miért is baj ez?

(26/ N)

2014. okt. 16. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Gáz? Ugyan, miért lenne az? Mert a társadalom ezt gondolja és sulykolja? ...Hülyeség.

Évfolyamtársnőim 2/3-a ilyen, folyton azon panaszkodnak egymásnak hogy a "pasi mennyire nem veszi észre magát, összevesztek, de nem megy oda megbeszélni"...ilyenkor ha a kisebbség azt tanácsolja, menjenek ŐK oda, nekik áll feljebb, mert "Nehogy már a nő menjen oda" alapon ők csak meresztik a seggüket. Hát szerintem meg EZ az éretlen, totál logikátlan és hülye gondolkodás...Nem értem, milyen összefüggés lenne ilyen téren a nemek közt. Ha nézeteltérés van, meg kell beszélni...NE mindig csak az egyik kezdeményezzen. Egy kapcsolat 2 emberen múlik, nem csak a férfin.

18/L

2014. okt. 16. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!