Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Barátnőmmel össze vesztünk.
Indultam hozzájuk hogy meg beszéljük és ép hogy csak ki mentem a kapun ő már itt volt előttünk.
Szerintetek nem gáz egy lánytól?
Sose értettem ezt a hozzáállást, miért gáz, ha egy lány kezdeményez, bármiről is legyen szó. Ugyanolyan érintett a dolgokban, mint te. Inkább örülj, hogy nem az a fajta csaj, aki csak ül, vár, mint egy cserép virág, semmit nem akar tenni a kapcsolatért.
Ő is foglalkozik a kapcsolattal, miért is baj ez?
(26/ N)
Gáz? Ugyan, miért lenne az? Mert a társadalom ezt gondolja és sulykolja? ...Hülyeség.
Évfolyamtársnőim 2/3-a ilyen, folyton azon panaszkodnak egymásnak hogy a "pasi mennyire nem veszi észre magát, összevesztek, de nem megy oda megbeszélni"...ilyenkor ha a kisebbség azt tanácsolja, menjenek ŐK oda, nekik áll feljebb, mert "Nehogy már a nő menjen oda" alapon ők csak meresztik a seggüket. Hát szerintem meg EZ az éretlen, totál logikátlan és hülye gondolkodás...Nem értem, milyen összefüggés lenne ilyen téren a nemek közt. Ha nézeteltérés van, meg kell beszélni...NE mindig csak az egyik kezdeményezzen. Egy kapcsolat 2 emberen múlik, nem csak a férfin.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!