Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? A barátom kiköltözik 3 évre Kínába!?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja jötünk össze, és nagyon szeretjük egymást, de ő decemberben kiköltözik Kínába 3 évre, és nyaranta haza jönnek kb 1 hónapra, és jönnek táborba is, ahol én is ott leszek, és nem szeretnénk szakítani, és tudom, hogy a legtöbb ember nem hisz a távkapcsolatban. én sem hittem, de mivan ha létezik? FÉLEK Félek attól, hogy egy idő után nem fog már szeretni, ha nem látjuk egymást. Semmi képpen nem szeretnénk szakítani! Szerintetek mit tehetnék? Mert belefogok őrülni ebbe az állandó gondolkodára és féelelmbe, hogy mi lesz vele.2014. okt. 12. 09:52
11/12 rodrigoo válasza:
Most ugy érzed ö az akinél elmúlhat a szerelem, pedig nállad is pont ugy fennállhat ez. Lehet hogy ö tovább szeret, és te leszel az aki már nem fogod szeretni. A tavkapcsolat lehet, hogy müködik, lehet hogy nem (én nem füznék hozzá sok reményt). legyen ez egy proba a szerelmetek számára. Ha 3 év múlva még mindig szeret és te is szereted, akkor hát megtaláltad az igazit
12/12 anonim válasza:
Én nem mondom semmire, hogy mit csinálj és hogy gondold, de szólok, hogy én 14-17 éves koromban változtam talán a legtöbbet az életemben, és nem csak akkor, hanem most se tartanék egy olyan kapcsolatot, ami 1 év nélkülözést tartana. Persze el lehet játszani, főleg ha egyikőtöknek sincs más megoldása, de twilight feelingnél többet nem hiszem hogy lehetne tőle várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!