Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám jó útra téríteni a barátom?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egy hónapja jöttem össze és csak most kezdem igazán kiismerni.Nagyon aranyos és helyes srác,csak az az egyetlen baj vele,hogy folyamatosan pusztítja önmagát.Szinte minden este a barátaival issza le magát és emiatt elég sűrűn vannak rendőrségi ügyei(Verekedés,drogfogyasztás(csak fű,nem tol semmi komolyat) stb...).Amikor velem van nagyon aranyos és szeretni való,de sajnos esténként nem tudok vele lenni,hogy vigyázzak rá,mivel a szüleim nagyon szigorúan vesznek és nem maradhatok kint sokáig(Anyukámmal történt valami gyerekkorában és ezért félt engem).A barátai szerint akkor változott ennyire meg amikor a szülei egy autóbalesetben elhunytak és teljesen egyedül maradt.Senki nem tudja,hogy honnan szerzi a pénzét,de mindig kapásból van nála 20-30 ezer.Próbáltam párszor feszegetni ezt a témát,de mindig leráz azzal,hogy az Ő dolga az,hogy miből él és nekem nincs semmi félnivalóm emiatt.Mit tudnék tenni az érdekében,hogy megváltozzon?
2014. okt. 12. 00:37
1/10 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
A barátai nem akarnak rajta segíteni?
Te otthonról szerintem semmit sem tudsz tenni érte.
2014. okt. 12. 00:39
2/10 Közveszélyes Kontár válasza:
Tolvaj!!!
2014. okt. 12. 00:40
3/10 WheneverYouWant válasza:
Miből goldolod hogy ő szeretne megváltozni? Egyszerűen fogadd el hogy ilyen és hogy így él... Ha nem tudod akkor meg hagyd ott... Szerintem nem tudsz.. És nem is kell rajta segíteni.
2014. okt. 12. 00:43
4/10 anonim válasza:
inkább tartsd magad távol tőle :/
mit esztek az ilyen hülyéken?
kedves,aranyos,de börtönben tölti a fél életét?
ez kicsit ellentmondásos...
2014. okt. 12. 00:44
5/10 anonim válasza:
Előbb utóbb lebukik majd, mert szerintem biztos, hogy a fűvel kereskedik valahogy és abból van a pénze és ki tudja milyen bajba keveredsz miatta.
Szerintem kerüld el őt a jövőben, jobb az ilyen zűrös embertől távol maradni.
2014. okt. 12. 00:52
6/10 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok,Ő meg 18.A szülei halálakor otthagyta az iskolát,ahol az osztály egyik legjobbja volt,és azóta egyedül él és egyedül tartja fönt magát.Teljesen másképp fogja fel az életet mint az átlag emberek,és sokkal intelligensebb az átlagnál.Meggyőződése,hogy a suliban(és a média által) csak szándékosan elbutítják és félrevezetik az embereket,így csinálva belőlük engedelmes kis rabszolgákat,akik beépülnek a rendszerbe.A megélhetés soha nem volt probléma neki,pedig életében nem dolgozott egyetlen percet sem.Nem akarom otthagyni,mivel nagyon szeretem.
2014. okt. 12. 00:53
7/10 anonim válasza:
Az embereket elbutítják de ő a szuper okos megtalálta a biznisz,hogy hogy nem kell adózni bajba kerülni és segíteni embertársain amikor csak tud?
Kár,hogy pont egy ilyenbe szerettél bele nem fogsz vele jól járni.
2014. okt. 12. 00:56
8/10 anonim válasza:
ez egy nemtörődöm balek vesztes,akit csak idő kérdése hogy elfogjanak,vagy feldobjanak.
rendes dilerek nem fogyasztanak drogokat és nem züllesztik le magukat.
pont fordítva,edzenek,kondiznak,küzdősportra járnak,hogy felkészültek legyenek.
ez egy link semmirekellő,nincsen jövője,keress normálisabbat.
2014. okt. 12. 01:36
9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy miből él,de azt biztosra mondom,hogy nem díler.A füvet egy barátjától szerzi akit én is ismerek és csak annyit vásárol ami saját fogyasztásra szükséges.
2014. okt. 12. 02:10
10/10 anonim válasza:
Sajnálom de ez nem változtat semmi,a történet attól még elszomorító.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!