Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom éjjel átdugta a lábát az én takaróm alá az enyém mellé, az mennyire jó jel? N21
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt2014. okt. 10. 19:49
1/15 anonim válasza:
Fokozd még kérlek a kérdéseidet...:o
2/15 anonim válasza:
mit érdekel téged az te jó ég
hát ha 1 ágyba aludtok ez sztem nem nagy cucc
5/15 anonim válasza:
A kis naiv..:) meghogy a lába..
6/15 WheneverYouWant válasza:
Jó jel? Mért nem bújtok össze?
7/15 anonim válasza:
tudod az embereknek jogaban all hulyenek lenni de egyesek ketsegbe ejtoek. kerlek jezusom jo nekem vegem ennyi ennyi hulyet egyhelyen feladom a diplomam pedig meg nincs is . jajjj nekem 14 L de nem ilyen naiv mint :D lehet beszoln a koromra de annynii itt a hulye jezusom fuhh teeeee :((((((((((
8/15 anonim válasza:
A kis perverz! Még merészeli a barátnője takarója alá dugdosni a lábát?! Ejnye-bejnye! :D
10/15 anonim válasza:
Inkább mást kellett volna máshova dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!