Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap mondtam a barátomnak hogy menjünk el biciklizni, ő erre okes . Ma éjjel azt álmodtam hogy az igali furdon voltunk es o atkarolt a vizben? 14l 15f . Ez most mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 08:07
2/17 anonim válasza:
Azt, hogy lefekvés előtt másfél órával már nem kéne zsíros kaját zabálni...
3/17 anonim válasza:
Én meh aszt állmodtam hogy egy tehént megmérgeztek az ufok és náci tehén lett ami kamikaze akciót hajtott végre.
4/17 A kérdező kommentje:
De majd amikor megsünk biciklizni akkor es ha megallunk pihenni es pl leulunk a foldre akkor hozza dolhetek vagy ha o nem fogja meg a kezem akkor ha en hozza dolnek akkor a kezemmel mit csinaljak hohy megfogja .?? Letszi normalis valaszokat
2014. aug. 26. 08:15
6/17 A kérdező kommentje:
De es ha ram nez akkor en elpirulok es akkor mit mondjak mert meg nem volt se puszi se csok .
2014. aug. 26. 08:22
7/17 valaki63 válasza:
xd ne parazz ra, hagyd hogy maguktol tortenjenek a dolgok:)
8/17 A kérdező kommentje:
De honnan fogom tudni hogy kost mar megfoghatom a kezet vagy hogy mar hozza dolhetek es ha majd ram nez akkor hogy most mit akar hogy akar e adni egy puszit vagy megakar csokolni. , de ha megakar csokolni akkor ha mar kozeledik akkor honnan tudom hogy nyelveet akar vagy csak a szamra egy puszit ???
2014. aug. 26. 08:28
9/17 anonim válasza:
ha rad nez mit mondj?
ami az esezdbe jut. ne gorcsolj, legyel laza, beszelgess.
10/17 anonim válasza:
Azert ne dugd le elsore a nyelved a torkan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!