Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szeretem és akarom, ő nem szeret, de akar, szerintetek belemenjek?
Sziasztok!
Egy nagyon fura történet részese vagyok.
A helyzet az, hogy már majdnem két éve beszélgetek egy külföldi fiúval, akibe fülig beleszerettem. Úgy is beszélgettünk egymással mint fiú és barátnője. De elmondása szerint, én vagyok a legtökéletesebb lány, akivel valaha találkozott, és szeret, de nem azzal az őrült szerelemmel. Viszont azt mondta, hogy ő is szeret és tisztel, és mindigis ilyen társra vágyott, ha tényleg ezt akarom, akkor a legjobb életet tudja nekem ígérni. Persze más kultúrából valók vagyunk, változnom kell egy kicsit, de azt hiszem hajlandó lennék rá. Szóval őrülten szeretem és tudom, hogy ő inkább "praktikus", reális életet él, és nem azzal a rózsaszín őrült szerelemmel szeret, de tisztel és imádom a személyét, a szívét, napi szinten beszélgettünk. Öt hónapom van dönteni :D Megyek, házasság és forever, vagy maradok, viszont kétlem hogy tudnék egyáltalán hozzá foghatót találni. Már voltam szerelmes, de ez Az Igazi... Tudom
És kérlek, ne szóljatok le emiatt: 17/L (4 hónap és 18/N :D )
Mit gondoltok? Szeretem, ő megbecsül, értékel, törődik, kitart, hűséges, stabil, férfi...
Előre is köszi a válaszokat.
Azt hiszem érted, hogy mire gondoltam. Igen, ebben benne van az érzelem is és a kötődés... De ez több annál. Már nem vagyok annyira elszállva, elvakítva. Olyan időszak is volt.
Valamint szerintem az az egy sokat jelentett, és mint írtam számos módon érintkeztünk egymással.
Tényleg nagyon nehéz a távkapcsolat, bár én hiszek benne. A fiú tényleg hűséges (már az ázsiai nézeteinek is köszönhetően).
Lehet hogy nagyot zuhannék, de akár hogy repülés is lehet belőle...
21 hónap (kisebb kihagyásokkal), minden napos virtuális együtt kelés és fekvés, órák hosszanti beszéd. Kb. 10000 ft minusz a telefonomról (bár utóbbi időben viber volt: lásd: ma egy óra hossza folyamatos beszéd).
Van benne betegség, de érzem őt... Nem csak virtuálisan. Látom, hallom a hangját és még az illatára is emlékszek...
Bocsi a nyelvtani hibákért...
Egyébként egy emberrel beszélek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!