Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbizhatok-e még benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbizhatok-e még benne?

Figyelt kérdés
2-és fél éve vagyunk együtt a páromal,már sokadjára kodolua a telefonját.. hisztizik mindenen megbeszélni a dolgokat sosem akarja! Tavaly decemberben egy sráctól facen kapott egy olyan üzenetet hogy köszi azt a két órát...mi lehet ez??megkérdeztem anyitt mondott hogy csak beszelgettek mert bent volt az uzletben es várta a buszt.. midén februárban szintén fb kapott egy üzenetet hogy jo kos kep 100.000- ert mit csinalsz?? Ez az egyéb uzenetek kozt volt amikor ezt is megkérdeztem azt mondta nem is latta de ha en véletlenül beszélek egyik volt osztalytársnőmmel akkor hiszti van.mi lehet ez??? Miért csinálja ezt??

2014. okt. 6. 18:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Minek generálsz problémát ha nincs??

Inkább te nem vagy megbízható, főleg hogy belelesel az emailjeibe, és azután hogy nem találtál semmit, továbbra is keresed a semmit és megvádolod mindenféle mocskossággal. Az hogy mi volt az a 2 órás dolog, azt meg tőle kéne megkérdezni, nem? Szegény csajnak az agyára mehetsz a féltékenykedéseddel.

2014. okt. 8. 11:26
 12/17 A kérdező kommentje:
En nem feltekenykedek csak en mindent elmondok neki o meg semmit tavaly o hisztizett es allandoan a telefonomat turta ma is hiaba mondja hogy nem tudom hogy nezegeti!!
2014. okt. 8. 12:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Kulonben is nem generalom a problemakat.. mindent ami meg kellene beszelni ide ir ki hozzam szolni meg egyaltalan nem akar a szex na az sem joo egyaltalan nem akar semmit sem de mindenet engem hibaztat!!! Az nem erdekli hogy beviszem haza hozom a melobol hogy ne keljen gyalogolnia a lakast kitakaritom ha kell fozok mosok stb!!!ha vele vagyok az a baj ha nem vagyok vele hanem mas dolgot csinalok epp nem velefoglalkozok akkoraz a baj de beszelgetni akkor sem akar!!!!az megint elvan felejtve hogy fel evig csak nekem volt keresetem 60.000ft bol eltunk alberletben el csusztunk sokmindennel en ejjel nappal meloztam bicajjal jartam melozni hogy azon is sporoljak az utikolcsegen az napi 26km volt csak hogy meloba tudjak menni!!!!! Az szi ten el van felejtve ha a baratnoi nem foglalkoznak vele en akkor is ott vagyok neki de az nem erdekli csakhisztizik hogy biztos o egy rossz ember de megbeszelni akkor sem akar semmit!!!
2014. okt. 8. 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez az egész egy nagy zagyvaság. Előbb tegyél rendet a fejedben és aztán okoskodj.
2014. okt. 8. 12:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem zagyvasag!!!
2014. okt. 8. 13:57
 16/17 A kérdező kommentje:
A mnkahelyén is látom hogy egyre több férfi vendeggel puszivall köszön.
2014. okt. 10. 20:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Presszoban dolgozik!
2014. okt. 10. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!