Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti örülnétek annak ha egy lány ezt kérdezné tőletek?
Figyelt kérdés
Örülnétek annak ha egy lány azt mondaná nektek h ''jobban meg akarlak ismerni''?
Vagy annak örülnétek jobban ha azt mondaná h ''tetszel nekem''?
És mi lenne ezekre a reakciórok?
2014. okt. 5. 20:06
4/11 A kérdező kommentje:
és melyik tetszene jobban?
2014. okt. 5. 20:09
5/11 anonim 

válasza:

1. Jobban megakarlak ismerni
#2. voltam
6/11 anonim 

válasza:

mindkettő beindítja a fantáziám, de ha egy szót se szólsz, akkor is tudom, hogy mit szeretnél velem:p
7/11 A kérdező kommentje:
????
2014. okt. 5. 20:23
8/11 anonim 

válasza:

Diszfrontális közegben kellene tovább kutatni, az talán célravezetőbb lenne. Nekem még van egy kis dolgom a Lythokarinnal, de majd még írok.
9/11 anonim 

válasza:

Végül is ha az első verziót mondod, akkor abban már szerintem részben benne van az is, hogy "testileg" is érdekel az illető, de ha meg akarod ismerni, akkor az azt is jelenti, hogy nem csak a külsejére vagy kíváncsi, és hogy komolyabban gondolod az ismerkedést. Legalábbis az én olvasatom ez. Mondjuk azt se vetném meg, hogy "tetszel nekem", de az elsőnek talán kicsit jobban örülnék. Igaz, velem még nem nagyon történt ilyen, és szerintem már nem is fog, de attól még elképzelni el lehet. :)
10/11 anonim 

válasza:

Nekem jobban tetszene az, hogy "tetszel nekem", mivel nincs túl sok önbizalmam. :) De igazából mindegy melyik, a lényeg, hogy tetszik az egyenes beszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!