Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek a jelek tényleg a szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a jelek tényleg a szerelem végét jelentik?

Figyelt kérdés

-Éjszaka már nem ölel át, inkabb öleli a párnát, mint engem

-hajnalba üzeneteket kap amiken mosolyog és gyorsan törli is, majd fejjel lefelé fordítja a telefont hogy ne lássam mikor jön üzenet

-már azt se tudom mikor csókolt meg utoljara

-szexet ha én nem kezdem akkor akár hetekig nincs semmi

-az 1 év alatt bármikor összevesztünk én mentem békülni máskülönben akár 1-2 hónapig nem beszéltünk volna és mikor kérdeztem töle miért annyit mondott hogy ha egyszer ez van nemtud vele mit kezdeni

Ezeken kivül minden rendbe van, sokat beszélgetünk, az egesz csaladomat felkarolta és szereti őket...

1 éve vagyunk együtt, és ő Indiai származású!!!

Kérlek komoly válaszokat irjatok, mert fontos nekem!!

2014. szept. 29. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Meglehet,beszélj vele erről.
2014. szept. 29. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Hat nagy ra az esely. :/
2014. szept. 29. 20:21
 3/11 anonim válasza:
nem lehet hogy a származásbeli különbségekből adódnak ezek a gondok? lehet hogy az ő kultúrája így nevelte. ha megértő, biztos tudsz vele majd erről beszélni.
2014. szept. 29. 20:23
 4/11 anonim válasza:
Kérdezted már hogy ki küldözget hajnalba üzeneteket neki? Sztem ha már te kezdeményezel mindig mindent az nem jó. Próbálj vele beszélni ha nem lehet akkor állitsd tények elé hogy ez neked igy nem jó mert kétségeid vannak. És ha nem őszinte meg nem mutatja hogy igenis érdekled akkor hagyd. Én ezt tenném.
2014. szept. 29. 20:25
 5/11 A kérdező kommentje:
De edig semmi probléma nem volt ezekkel a dolgokkal :(
2014. szept. 29. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Eddig nem is ìrtad ki a kérdést,jobb csìrájában elfolytani a dolgokat.
2014. szept. 29. 20:29
 7/11 anonim válasza:
Az lesz a legtisztább ha elmondod neki ugyanazokat a dolgokat amiket itt leírtál hogy bánt. De mindenképp beszélni kell erről.
2014. szept. 29. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Tényleg beszéld meg vele, de én sok jót nem jósolnék ebből. Oké, hogy más kultúra, de hát akkor is...

SMS-ek, amiken mosolyog és takargat?! Nincs csók, plusz szex is alig és csak úgy, ha te kezdeményezel? Vita után még csak nem is keres? ---> Szerintem ezek mind az elhidegülés jelei. :(

2014. szept. 29. 20:57
 9/11 anonim válasza:
Sajna itt már ninca sok a dologbol
2014. szept. 29. 21:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele ezekről a dolgokrol és azt mondta hogy ő ezeket nem vette észre és szerinte minden rendbe van.....és én erre mondtam neki hogy annyira rendbe van hogy 2 hete sirva alszok el és erre azt mondta hogy akkor bennem van a hiba :(
2014. szept. 29. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!