Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan csajozak be 13 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AsdBoyman2001 kérdése:

Hogyan csajozak be 13 évesen?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de csak barátok akarnak lenni velem jót röhögünk eggyüt stb és volt egy lány XXL akibe nagyon tetszet de csak barátok lettünk e olyan dolgokat mondot el amit pl a legjob barátnőjének sem mondot el szoval mit tegyek hogy csajozak be? (férfi vok)

Szerintem jókéü vagyok igaz kicsit pattanásos de ki nem ki is vagyok gyurva meg kockás a hasam szerintem jó a humorom de mégis csak barátok akarnak lenni szoval mit tegyek??És már nagyon szeretnék egy jó csajt akivel megosztahotm a dolgaimat stb... nem csak menőzésre kellene hanem tényleg kellene egy társ mert a volt oszt társaim másik suliba mentek ezért ritkán találkozunk stb és ezért kéne egy csaj aki vicces jófej szép stb szoval milyen tippeket adnátok?

2014. szept. 29. 15:04
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
én 12/l vagyok és hát ilyenkor szerintem amikor beszélgettek mondj neki egy-egy bókot de ne feltűnően. Ha látod rajta hogy ő is azért "érez" valamit irántad tegyél a padjára egy kis ajándékot vagy szerelmes levelet.Bárcsak a mi osztályunkban is lennének ilyen normális fiúk nálunk csak 5 hülyegyerek van bááár az eggyikük tud NÉHA normális is lenni de csak N É H A !!! (sok sikert) :D
2014. szept. 29. 16:49
 12/25 anonim ***** válasza:

"Látom értelmes kérdések nem nagyon jönnek!! -.-"

Te tetted föl azt a nagyon értelmes kérdést :D Mi csak válaszolunk rá, a te értelmiségi szinteden

2014. szept. 29. 17:47
 13/25 A kérdező kommentje:
Tudom xD elírtam választ akartam volna írni, de valamiért kérdést írtam nem tom miért. xD
2014. szept. 29. 18:21
 14/25 anonim ***** válasza:
:DDDDDD Te férfi:DDD:):OO Még viccnek isrossz..:):DD, És 13 évesen ne csajozzál,hanem tanulj,hogy meglegyen a 8általános,utana,hogy felvegyenek eggy jó gimnáziumba,es legyen erettsegid!Ráérsz meg,tanulj...!! Sokál leszel meg te férfi..Te XXI-ik századi gyerek..:D kis hulyegyerek..tanuljaal!
2014. szept. 29. 18:34
 15/25 A kérdező kommentje:
Ja és üzenem a utolsó elöti válaszolonak, hogy nem csak osztály tásal lehet randizni sőt jobb inkáb másal mert gondolj bele hogy szakitotok és utána is minden nap látnod kel őt.De ez csak egy tanács. :D
2014. szept. 29. 18:34
 16/25 A kérdező kommentje:

Ennek az utolsó válaszolonak meg üzenem, hogy tanuljál meg ékezeteket írni meg különválasztani a szavakat és utána fikázál rendben!!

Naná, hogy rendben!! :D

2014. szept. 29. 18:43
 17/25 anonim válasza:
Nagyon nagy pofad van kisfiu!! -.-' :DD
2014. szept. 29. 19:17
 18/25 anonim ***** válasza:
Az biztos:D es nem vagyunk tegezőviszonyban,és mobilrol irook:) es es 13 evesen tudtam,hogy a "Csajozak"az ket zé:D nem lessz erettségid,és barátnőd sem,takonypóc!!
2014. szept. 29. 19:38
 19/25 anonim válasza:
Ezután a leírás után képes vagy mást kioktatni a helyesírásról? :D Ez elég swag-yolo.
2014. szept. 29. 19:41
 20/25 anonim válasza:
Valaki itt nagyon jampi.
2014. szept. 29. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!