Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdeményezzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú, és nemrég elhívott randizni, de nem értem rá, és azóta pàrszor chatelgettünk, de már több napja semmi. Lehet hogy azt hitte visszautasítottam? Pedig mentem volna, de dolgom volt :c Nagyon szivesen ráírnék, de nem tudom mit mondjak, nyomulni nem akarok, mivel 1: nemtudom hogyan kéne 2: mert nem xD Mit tanácsolnátok?

2014. szept. 28. 01:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyomulj, 100 %, hogy azt hiszi, hogy lekoptattad. Ha bejön neked mire vársz? Tudod sajna manapság sok sorstársamnak kellene 2-őt odalent növesztenie, valószínűleg fog majd még előrukkolni egy talizással, de tudod mit? Írd azt neki, h jólenne talizni. Dobj ki elé egy mézes madzagot, ha meg nem veszi észre elsőre, akkor kérdezd meg, h nem lenne e kedve.
2014. szept. 28. 01:32
 2/5 A kérdező kommentje:
És hogyan kérdezzek rá? "Sziaa, van kedved találkozni valahol??"
2014. szept. 28. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogy is, ráírsz. Megkérdezed hogy van, beszélsz vele egy picit akármiről és ekkor BAM, "jó lenne talizni".
2014. szept. 28. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült?
2014. szept. 28. 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Még nem írtam. Már vagy egy hete nem beszélünk, lehet már nem is kiváncsi rám?
2014. szept. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!