Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eli Apricot kérdése:
Ti szakítanátok, ha a párotok sokat beszélne a volt szerelméről, akibe csalódott, és már majdnem 3/4 éve nem beszélnek, de legalább két naponta felhozná a témát?
Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 19:34
11/15 anonim válasza:
Ráadásul, amikor mi összejöttünk, legalább három éve nem voltak már együtt. Addigra nem is egy barátnőn volt túl.
Az előző voltam.
12/15 anonim válasza:
Az exét szereti. Ez tény. Nincs túl rajta. És ha végülis veled marad,akkor is időközönként fel fel bukkan majd az ex a fejében,mert nem lépett túl rajta. Hidd el jobb lesz neked nélküle. Tapasztalat...
13/15 A kérdező kommentje:
Szakítottam :)
2014. szept. 29. 19:28
14/15 Siiel válasza:
Én is átéltem ilyesmit nem is egyszer. Észre se vették, hogy esetleg belém is lehetne szeretni :) Nem emiatt, de hamar vége lett a kapcsolatnak. Sok sikert a következőhöz ;) !
15/15 anonim válasza:
nincs túl az előző kapcsolatán, még szereti...te csak pótlék vagy, hogy segísd elfelejteni, de mégse jön össze
de nekem tuti szarul esne, mert ez így nem kapcsolat, erre nem lehet építeni semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!