Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok emiatt?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem magamat....több mint két és fél éve vagyok a barátommal(ő 18 én 19 évesek vagyunk).

Mellette nyugodt vagyok, nem kell annyit stresszelnem, lelkileg olyan, mint én.

SZERETEM, ennek ellenére a kapcsolat eleje óta már többen is mondták, hogy megváltoztam, és én is érzem magamon(rossz irányba). Amióta vele vagyok nincs életkedvem, szomorú vagyok, mindenen stresszelek. Olyan érzésem van, mintha egy láthatatlan kötél lenne közöttünk, ami húz engem lefele, és nem tudok szabadulni belőle.

És nem értem, hogy miez. Alapból a közérzetem és a kisugárzásom lesz mellette negatív. Számtalanszor volt, hogy ha nem volt a közelembe visszatért a régi énem, mosolygós, nevetős voltam.

Ennek ellenére mindig rá gondolok, és érzem, hogy szeretem...ez mi a csuda?

Úgy érzem koránt sem vagyok az aki előtte voltam, és tényleg olyan negatív a közérzetem, viszont ha elvesztem belepusztulok.

Volt valaki így?

2014. aug. 30. 22:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem
2014. aug. 30. 22:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, erre nekem sincs bölcsességem...
2014. aug. 30. 22:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezoterikus oldalakon kutass és rálelsz a kérdésed pontos válaszára.
2014. aug. 30. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:

"Szakítanátok emiatt?

Hogy a kérdésedre visszatérjek:

Igen.Mert amit a kutatásod eredményeként fogsz találni az elborzasztó és semmi köze a szerelemhez.

2014. aug. 30. 22:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Veled van a baj, és nem a pároddal!
2014. aug. 30. 22:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem. Legyél valamivel tudatosabb, ha a barátod egy negatív ember és amiatt van neked is rossz kedved mellette, inkább az ő kedvét próbáld feljavítani.
2014. aug. 30. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, ebből nekem az jön le, hogy nem szereted a kötöttségeket és "ki akarod magad élni". Ergo szakíts vele és hajrá!
2014. aug. 30. 22:51
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nos, ő nem negatív ember. Vagyis valamennyire igen, mert vannak gondjai(Kinek nincsenek sajnos...), viszont korántsem olyan "súlyosak", mint másoknak.

Sokat nevet, mosolyog.

Egyszerűen kicsit olyan, mintha lehúzna(pedig csomószor igyekszem megnevettetni).

Többen mondták már, hogy nem illik hozzám(a legjobb barátaim, a TANÁRAIM-maguktól-, a szüleim se tartják a legjobb partnernek).

ennek ellenére nem hagytam magam befolyásolni, vele maradtam, de több mint két éve van ez a negatív dolog.

2014. aug. 30. 22:53
 9/10 A kérdező kommentje:

7. válaszoló, kicsit ezt is érzem, ezt mindigis éreztem, de szerintem ezt majdnem minden fiatal.

Ugyanakkor amíg ő nem volt addigis hosszútávú kapcsolatot kerestem, sose akartam rövid "kalandokat", buliban való smárolásokat, semmi ilyet...

Szóval erősebb a kapcsolat bennem mint ezek.

2014. aug. 30. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:

"Mellette nyugodt vagyok, nem kell annyit stresszelnem, lelkileg olyan, mint én."

"Amióta vele vagyok nincs életkedvem, szomorú vagyok, mindenen stresszelek."

Most akkor?

2014. aug. 30. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!