Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok ti örülnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti örülnétek egy klasszikus postán jött szerelmes levélnek?

Figyelt kérdés
Gondolkozom rajta hogy meglepem a barátnőmet egy ilyennel, de előtte szeretném tudni néhány lány véleményét róla. Szerintem a mai világban ez már elég ritka dolog ez az internetnek és okostelefonoknak köszönhetően, de ugyanakkor szerintem sokkal romantikusabb és személyesebb egy ilyen levél mint pl egy sms vagy üzenet face-en. Ti örülnétek neki ha kapnátok egy ilyen levelet? 22 F

2014. szept. 27. 13:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#20 Pff! Nem kamu ;)

Nem akarok senkit sem erre sarkallni, ezt mindenki döntse el magának. A kérdező kérdezett, én meg válaszoltam a kérdésére :) Azzal is egyetértek, hogy bizonyos bizalmi szint elérése után érdemes ilyesmit tenni egy lányért. Hozzáteszem, hogy nem említettem olyat, hogy első héten már 10 oldalas szerelmes költeményeket kell írni a lánynak. (Mi sem egy hete vagyunk már együtt)

Mindenki döntse el maga, hogy akar-e ilyet, számomra, és sokadmagam számára az ilyesmi sokat jelent. Sajnálom, hogy neked nem jól sült el :)

2014. okt. 1. 14:17
 22/23 anonim ***** válasza:
Enyhén elolvadnék. :-)
2014. okt. 18. 18:00
 23/23 A kérdező kommentje:
Már eltelt több mint egy hónap miôta kiírtam a kérdést és el is küldtem azt a levelet azóta....szerencsére nagyon tetszett neki és válaszul én is kaptam egyet cserébe :D
2014. okt. 31. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!