Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellek neki? Fiúk válaszoljanak csak légyszi!
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron (2013) ismerkedtem meg egy fiúval (továbbiakban legyen YXC) aki 4 évvel idősebb nálam. Volt barátom akkor de egyszerűen szerelem volt első látásra. (A haverjai azt mondták ő is oda volt értem). Aztán tartottunk 2 hét szünetet a barátommal, és akkor egy csomót taliztunk, nyomult, legalábbis nekem és a barátnőmnek úgy jött le. Miután szakitottam az akkori barátommal elhívott bulizni ahol ittunk és kavartunk. Eszméletlen volt. Aztán másnap én írtam neki hogy nem kéne hogy ez befolyásolja a barátságunkat. Megbeszéltük, oke. Megismerkedtem rá egy hónapra valakivel akivel járni kezdtem, 1 hónap híján 1 évig tartott. De mindeközben szerettem YXC-t. Volt hogy elmentünk buliba a (mostmár) exemmel, és ott volt YXC. Nyakra puszit adott, flörtölt, de ezt az akkori barátom nem vette észre. Most nyáron voltunk egy fesztiválon, ahol az exem bemutatott egy haverjának, (továbiakban QWE) és ott is hasonló érzés volt, mint azzal a bizonyos YXCvel. (A sors iróniája hogy ugyanazon a napon is születtek, egy év eltéréssel.) A kapcsolatban már gondok voltak, nem voltam boldog, így szakitottam. Ott volt a választás: a 2 fiú akibe bele vagyok őrülve. Aztán YXC nem nagyon írt, nem nagyon keresett, a másik viszont, QWE irt hogy találkozzunk stb. Találkoztunk és öszejottünk. Most, hogy eltelt 1 hónap a szakítás után YXC találkozni akar, mert hiányzom neki meg ilyenek. Teljesen össze vagyok zavarosda. 2 fiút szeretek. YXCnek kellek én? Mert amúgy tett már utalásokat hogy milyen jó nő vagyok, és ha nem lennénk ilyen jó barátok, már rég letepert volna. Nemtudom mit kezdjek magammal... 20 év körüli fiúk válaszait várnám elsősorban.:)2014. szept. 24. 20:28
1/9 anonim válasza:
Én a csávó helyében jól megfektetnélek és ott hagynálak. Ez a legtisztább.
2/9 Láttál már,de mégse :) válasza:
Szegények...
Ezt csak ő tudhatja,de szerintem lehet,hogy annyira lesz tartós,mint a többi.
3/9 A kérdező kommentje:
#2 ezt hogy érted.?
2014. szept. 24. 20:33
4/9 Láttál már,de mégse :) válasza:
Hát,hogy nem épp a legtartalmasabbak,ha mindig jön valaki,akinek bemutatnak és már ő a nagy ő.
5/9 anonim válasza:
"Aztán másnap én írtam neki hogy nem kéne hogy ez befolyásolja a barátságunkat."
Itt megálltam az olvasással. Egyes nők egyszerűen lemaradnak a zsebszámológép mögött is... Ha szerelem volt első látásra, akkor miért barátkozni akartál vele?
6/9 A kérdező kommentje:
Mert féltem hogy elveszítem. És inkább legyünk barátok, mint hogy ne legyünk semmik.:/
2014. szept. 24. 20:52
7/9 A kérdező kommentje:
Jó, ez elég hülyén jön le, de ha ismernél nem így gondolnád.:)) mármint hogy mindig más a nagy ő.:)
2014. szept. 24. 20:53
8/9 anonim válasza:
Örülök, hogy "megismertelek. De sajnos te is csak egy újabb nő vagy, akin nem bírok eligazodni. Ha szeretted volna az előzőt, akkor nem "futkostál volna a következő után.
Ezek között meg... Tudod mit!? Dobj fel egy érmét. Majd az eldönti.
9/9 szerintem_hujevagy válasza:
egyáltalán nincs jó döntés onnan ahol most vagy. ha A-t választod az fog folyamatosan motoszkálni benned hogy B-t kellett volna vagy fordítva. ráadásul ha attól parázol hogy elveszíted valamelyiket akkor még kisebbségi komplexusod is van nem tartod magad olyan jó nőnek, hogy A val együtt legyél. Mondjuk ez lehet megoldás válaszd azt aki mellett nem fosod össze magad h elveszíted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!