Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jókislány vagyok, még sem kellek egy fiúnak sem, halálvágyam van, a legszívesebben meghalnék. Mit csináljak?
Szia!
Én pont a jókislányokat szeretem.
20F
Szerintem kattanj le a párkapcsolat témáról.Gondolkodj más dolgokon... tanulj dolgozz, érd el az álmaidat, aztán majd közben találsz egy normális palit. Nem kell kapcsolat függőnek lenni. És hidd el ha nem változol csak arra a bizonyos dologra kellesz csak a pasiknak,aztán mikor megvoltál már nem kellesz...
25/f
Mit értesz jó kislány alatt? Nekem pl nem jönnek be a rossz kislányok, de azért apácának sem kell lenni. Kifejthetnéd egy kicsit. :)
Az exeid miért hagytak el, van talán valamilyen rossz tulajdonságod? Akit te dobtál, miért tetted?
Lehet eddig csak rossz pasikkal futottál össze, rossz típussal próbálkoztál. Ahogy előttem is írta valaki, nem kell kapcsolatfüggőnek lenni, éld az életed, és egyszer úgyis jön majd vki, aki pont téged akar. Addig pedig tereld el a gondolataidat valamivel. De ha mindenképpen pasi kell, itt GYK-n vagyunk annyian egyedülállóak, hogy válogathatsz kedvedre. :D
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!