Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiú vagyok, lehet esélyem 18 éves csajnál?
Azért ha kettesben elbeszélgettek, és engedi, hogy kvázi tapizd, akkor simán lehet nála esélyed. Már ha te is egyenrangúnak tekinted őt, és nem a felnőttet, hanem a lányt látod benne.
Mellesleg 3 év még nem a világ.
2014. szept. 24. 13:53
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, én egyenrangúként tekintem őt, és tényleg nem a világ 3 év mondjuk egy 25 és 28 éves között, de a mi korunkban elég ciki h én most kezdtem a gimit ő pedig egy év múlva már egyetemen lesz, bár engem ez annyira nem is zavar, a jelennek élek, mert fiatal vagyok és nem törődöm egyelőre azzal hogy jövő ilyenkor mi lesz, de vajon a csajnak is ez az élet felfogása?
Nem biztos, hisz te írtad, hogy iszogattatok. De mondjuk egy részeg ember szavai olyanok, mint egy józan gondolatai. (Drunk man's words are a sober man's thoughts.)
2014. szept. 24. 14:23
Bar en kerulnek ilyen kozel egy 18 eves lanyhoz. :D Hat gratulalok! :) Hat lehet hogy kicsit neki mas a ra latasa. De ha "szerelmesek" vagytok egymasba akkor nem fog titeket zavarni. Sot nem is fogtok majd a korral torodni meg azzal sem hogy ki mit mond.
2014. szept. 24. 14:25
Ha cikinek érzed - márpedig annak érzed - akkor ez halott ügy. Nem az ő részéről, hanem a te részedről. Ennyi.
Hiába mondod, hogy téged nem zavarna. Dehogynem... hiszen erről papolsz végig.
2014. szept. 24. 18:00
6/10 A kérdező kommentje:
Ja hát valóban iszogattunk, de a csaj nem volt kiütve, és én sem nagyon, másik az, hogy pont, hogy nem érzem cikinek a kort, hanem attól félek, hogy a csaj annak érzi :)) és Köszi a gratulációt is, de nem volt semmi nagy, mondom, meg kellett volna csókoljam, de én vagyok a hülye, szal nincs mit gratolni :(
7/10 Trabii válasza:
Én is így voltam :) És aztán össze jöttem a csajjal. Az egésznek csak annyi volt a problémája,hogy a lány anyja és apja nem tudta elfogadni azt,hogy egy három éves pasival van a csaj. A lány hallgatott szüleire és megbeszéltük,hogy barátok maradunk. Azóta már találkoztunk egy párszor de mindig smaci lett a vége ...
Az anyjáék rájöttek,hogy meg mindig összejárunk. És hát ezt nem részletezném . Próbáld meg 50-50 esélyed van . Nincs mit veszítened :)
2014. szept. 25. 13:56
8/10 Trabii válasza:
3 évvel fiatalabb * Bocsi
2014. szept. 25. 13:56
9/10 A kérdező kommentje:
Trabi, mekkora egy mázlisa vagy :D
10/10 Trabii válasza:
Az voltam, de csak voltam :(
2014. szept. 27. 10:16
Kapcsolódó kérdések: