Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt, amit már nagyon várok, hogy mondjanak nekem. :'(
18/F
Mivel még nem voltam szerelmes, nem tudtam őszintén mondani ezt a szót.
22L
Hm..szeretlek..
Mikor este ő az utolsó gondolatom, reggel az első. Mikor meghallom a szerelem/boyfriend (stb) szavakat, az ő arca vizuálódik(nem tudom hogy létezik-e ilyen szó) ki bennem. Mikor 10percenként a telefonomat nézegetem, hogy nem-e keresett. Egy róla készült képet órákig is eltudnék nézegetni. Ha velem van csak bámulom. Ha nem is nézek pontosan rá, érzem mikor mozdul meg. A világ leggyönyörűbb hangja az övé számomra. Mikor elmegy mellettem gyorsan és a vele áramló szellő megcsapja az arcom, a szívem vadul kezd dobogni. Amikor a kezét rákulcsolja az enyémre, és pontosan olyan, mint a puzzel. Összeillenek. Amikor megsimítja a karom, a gyomrom remegni kezd, a fejemet elönti a köd. Odahajol hozzám, és a fülembe súgja, hogy szeret. A lehellete az arcomon...hevesen kezd verni a szívem.
És mikor én mondom azt neki, hogy szeretlek....azt komolyan is gondolom.
Ha anyukámnak mondom az megint más. Őt mindenért szeretem. Arra szavakat sem lehet találni. Ha a legjobb barátomnak mondom?! Ugyancsak mástészta :) Az egy köszönet részemről. Hogy mindig támogat, megmondja az őszinte véleményét, hogy bátorít és mellettem áll, bármilyen baromságra készülök. Ő a testvérem, a szeretőm, és az anyukám egyben.
Ha a kisállatomnak mondom. Akkor az azt jelenti, hogy ő tesz boldoggá. Ha a legjobb barátommal és a szüleimmel összeveszek, a barátom szakít velem, ők azok akiknek ki lehet önteni a szívünket. A kisállatokba (legyen az kutyus, cicus) képzeljük bele azt a személyiséget akit csak szeretnénk. Őket ezért szeretjük. Már elé is tértem a lényegtől. Nálam ezt jelenti a szeretlek, ennyiféleképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!