Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Szeretlek" kimondása (? )
Figyelt kérdés
A barátommal kb. 4 hete vagyunk együtt. Az előző kapcsolatainkban nagyot csalódtunk, ezért az elején mindketten nagyon zárkózottan álltunk a másikhoz, mivel nyilvánvalóan egyikünk sem akart újra csalódni. Ő azt mondta, h akkor fogja kimondani, h "Szeretlek!" mikor úgy érzi, h a másik tényleg kiérdemelte, ugyanis ennek a szónak szerinte nagy súlya van. Egyet is értettem a véleményével, mivel én akkor úgy véltem, h a tettek nagyobbak mint a szavak (Most is így vagyok amúgy ezzel...). Pár napja bemutattam a szüleimnek, mivel anyu nagyon ragaszkodott ahhoz, h ők is ismerjék meg ha már együtt vagyunk és ide-oda járkálunk. A barátom örömmel bele is ment, nem gondolta elhamarkodottnak. Azóta úgy érzem, h még jobb a kapcsolatunk, de kezdem hiányolni azt a bizonyos "Szeretlek!" kimondását... Az éreztetéssel nincs baj, mert nagyon érezteti, h szeret, de mégis. Vannak olyan meghitt pillanatok, mikor olyan jól esne hallani is. Van 1-1 olyan momentum, mikor már a nyelvemen van a szó és szinte ki is mondanám, de beugrik, h amíg ő nem mondja ki addig én se akarom... És sokszor ennek a hiányában már úgy érzem, h picit üldözési mániám lett, mindenből a rosszat szűröm le. Pl. ma mikor indult haza 2x is megkérdeztem, h mikor jön újra és vagy tényleg nem hallotta, vagy úgy tett mint aki nem hallotta meg és ezért nem adott semmi választ... Persze nem búcsúzott el másképp és az est folyamán se viselkedett furcsán, csak válaszadás "elfeledését" nem értettem... :) Vagy már csak én félek ennyire az újabb csalódástól, h mindenből csak a rosszat szűröm le? :/
Ne siettesd, annál nagyobb öröm lesz mikor kimondja :D
2014. aug. 23. 23:22
2/12 anonim válasza:
Növesztek egy farkat és leszopom magam b**szdmeg.
Mi ez a szar kikötés, hogy amíg ő nem mondja ki addig te sem? Az oviban vagytok, vagy mi?
2014. aug. 23. 23:23
3/12 anonim válasza:
Baratod surgosen menjen el ful-orr-gegeszhez mert siket.
2014. aug. 23. 23:23
4/12 anonim válasza:
Én soha sem mondom ki.
19F
2014. aug. 23. 23:24
5/12 A kérdező kommentje:
Azt nem is akarom siettetni.. :)
Csak ezt, h a kérdésemre sem adott semmi választ kicsit furcsállom, mert a nap közben vagy a végén szokta mondani, h mikor jön újra, de most még egy "még nem tudom"-ot se mondott... Ráhagyjam, h majd ő mondja magától, vagy rákérdezzek majd újra hátha? Minden 2. nap jön, ezért lehet, h már úgy gondolja, h nem kell bejelenteni?!:)
2014. aug. 23. 23:27
6/12 anonim válasza:
Ne kérdezz rá hagyd!a lényeg,hogy szeretitek egymást.
2014. aug. 23. 23:29
7/12 anonim válasza:
Én kimondtam 1 hónap után, ő nem mondta előtte, de amikor én mondtam, ő is úgy tett.
Ha szereted, mondd el neki, elvégre azért nem 1 hete ismeritek egymást. 1 hónap után szerintem simán kimondható a "szeretlek".
2014. aug. 23. 23:35
8/12 A kérdező kommentje:
2.!
Hajrá! :D :D Szép kis szád van amúgy, de mind1:)
H valami magyarázatot is adjak: Azért nem akarom én kimondani, mert mi van, h ha ő csak mosolyog egyet rajta és annyi, semmi más reakció és én megint elkezdek a fejemben variálni és hülyeségeken gondolkodni, h "Jaj, talán nem is gondolja ő ezt az egészet komolyan...". Így is variálok, nem fogom még fokozni, + késztetést sem akarok benne kelteni, h mivel én kimondtam, azt várom, h ő is mondja ki... :)
2014. aug. 23. 23:35
9/12 A kérdező kommentje:
Itt lényegében nem is azzal van a gondom, h nem mondjuk még ki, mert fő, h érzem, csak ez a mai elsuhanás anélkül, h mondta volna, h mikor találkozunk újra kicsit fura volt... :) Nem nagyon értettem... :) Holnap ha beszélünk, akkor újra megint csak ÉN hozzam fel,vagy várjam meg, h ő? :)
2014. aug. 23. 23:40
10/12 anonim válasza:
Nem vagy biztos önmagadban, ezért félsz ilyen dolgoktól.
Én ugyanilyen voltam, mert többször is előfordult velem, hogy az elején minden olyan jó volt, de pár hónap után minden rosszra fordult. Aztán amikor komoly kapcsolatom lett, folyton attól rettegtem, hogy mikor jön megint a "menetrend szerinti szívás",és én is folyton rémeket láttam, kicsit ártva is ezzel a kapcsolatnak. Aztán szerencsére kiderült, hogy csak rémeket láttam, és minden nagyon szuper volt. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!