Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretlek szó kimondása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretlek szó kimondása mennyi idő után?

Figyelt kérdés

Én 17 vagyok, barátom 18. 1 hónapja vagyunk együtt, de még nem mondta nekem azt, hogy szeretlek, pedig érzem h így van. Nem baj, csak fura. Vagy lehet h mást mutat, mint amit érez? Szerintetek ez így fura?

L/17

2012. nov. 23. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Mondd neki te és nézd meg akkor hogy reagál.

Nekem is az ex csak egy hónap után mondta hogy szeret talán.

A mostani barátom nekem már akkor mondta hogy szeret amikor összejöttünk rá pár napra, mert ő már egy ideje nagyon odavolt értem csak én most adtam be a derekam. Most vagyunk egy hónaposak és már megszokott hogy így is kinyilvánítjuk a szeretetet, bár telefonban meg mégis úgy beszélünk kb mint akik csak barátok, akkor nem mondja, élőben meg igen. Érdekes az is.

2012. nov. 23. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:
"A szeretlek szót annak mondd,akit valóban szeretsz,ne tedd boldogtalanná,akit boldoggá nem tehetsz." Ne akard kierőszakolni,ez a szó nem játék,nem egy 'hogy vagy' szintű dolog.Talán csak vár egy varázslatos pillanatra ahoz,hogy kimondja és igazán 6ással legyen rád,de az is lehet,hogy nem alakult még ki maximálisan benne az érzés hozzá...Türelem :) .Ha meg érzed,az a lényeg :).
2012. nov. 23. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem onnattól, hogy egyértelműen kimondható, megismerted annyira, hogy legyen alapja ennek a szónak. Ezalatt azt értem, ha csak látásból ismersz egy lányt, és köszönsz neki, majd azt mondod szeretlek, az azt jelenti, szereted a külsejét, ez nem gond, csak az ostoba féle nők ezt úgy kódolják" agyilag,hogy na ez a söpredék csak ba szni akar velem. Ha már beszélgettél, összehaverkodtál is vele, és kiismerted a pozitív tulajdonságait, akkor simán van alapja,hogy ezt a szót kimondd, és a nő is érezni fogja,hogy az egész lényének szól ez az üzenet!
2012. nov. 23. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!