Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen gondolkodás? Nem értem az ilyen logikát.
Együtt vagyok a barátommal már 3 éve és 3 hónapja..
Most olyan ötlete támadt,hogy én nem szeretem..és ő ezt tudja.
Hiába könyörgöm neki,hiába mondok bármit..nem hatja meg.
Múlt szombaton is ezért szakitani akart.
Akkor még ott voltam nála és meg győztem,már sirva mondtam hogy ez nem igaz.Elhitte(csak nem hiszem hogy tényleg)
Most meg dobott telefonon,mert én megint nem szeretem..
Milyen hülye logika ez?Jól megvagyunk.Szeretem.
Megkérdeztem miért gondolja,rávágta hogy mert nem irtam sms-t a napokban(mert elkezdtem dolgozni!),meg mert ezt ő megérzi..O.o
Most mit csináljak hogy felfogja ésszel,hogy odavagyok érte és szeretem?!
"sirni is szokott mikor már 2 hete nem látott"
Ez nem érzékenység, hanem nagyon komoly probléma.... Az én barátom is romantikus, mindig meglep, mindig szépeket mond, de nem bőg, ha nem tudunk találkozni egy ideig... A te barátod szerintem egyszerűen csak szeretethiányos, és elvárja, hogy te minden áldott nap 15-ször keresd, állandóan csak vele akarj lenni és legyél is. Ha ez nem így van, akkor meg nekiáll érzelmileg zsarolni és fenyegetni azzal, hogy szakít veled...
Én menekülnék. Vagy legalábbis a legközelebbi alkalommal, mikor közli, hogy szakítani akar, amiért szerinte nem szereted, közölném, hogy tessék akkor menjél... Az a baj, hogy ezzel a zsarolással fölényben van, hisz tudja, hogy te nem akarod elveszíteni őt, és akármit megtennél, hogy megtartsd. Lehozhatod a csillagokat az égről és kinyalhatod a seggét 15 percenként (átvitt értelemben), ha benyögné, hogy neki ez nem elég, és ki fog dobni, ha nem igyekszel jobban, akkor még inkább igyekeznél túlszárnyalni a maximális erőbedobást is...
"A te barátod szerintem egyszerűen csak szeretethiányos, és elvárja, hogy te minden áldott nap 15-ször keresd, állandóan csak vele akarj lenni és legyél is. "
Ez igaz..
De egyedül él,a szülei elváltak mialatt mi még együtt voltunk,anyja is kint dolgozik külföldön,most még a bátyja is kment..és tényleg szeretethiánya van..de most legyen szivem otthagyni?
Tényleg inkább az lenne a helyes út,lezárni mindent és elfojtani az érzéseimet? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!