Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom meg vagy mi a jele annak ha a pasim kiszeretett belőlem?
Sajnos mível én szeretem őt ugyanúgy mint a kapcsolat elején és hozzá szoktam így nem tudom vagy nem nagyon értek ahhoz hogy mikre kéne oda figyelnem hogy rájöljek a pasim kiszeretett belőlem.
Azért bújt belém a gyanú mert az ölelése már nem a régi a legújabb fiú haveromnak érzelmesebbnek érzem fura modon az ölelését mint az 1éves kapcsolatomnak és ez belém ütött egy kérdést hogy mostanában sokat civakodunk az egyoldalúságok miatt és már az ölelés se a régi azaz nem olyan érzelmes nem olyan hosszú nem olyan gyakori és már nem mondd el nekem dolgokat de ő elvárja én tőlem. Szóval sok apró dolog van amik által bennem van a gyanú hogy kiszeretett belőlem és csak megszokásból vagy lustaságból van velem mert nincs ideje vagy türelme új lányt találni.
Köszönöm a választ bár ő egy kissé olyan himsominiszta felfogású mert "pasi vagyok és utálok az érzelmeimről beszélni mi pasik nem beszélünk róluk hanem valahogy próbáljuk kimutatni" és sokszor pont a lelkizés az érzelmek hiányoznak mert a kapcsolat elején sokszor kimutatta de mamár nem teszi.
Nehéz beszélgetések nélkül bármit is megoldani azaz úgy nagy esélyel egyoldalú tűrésbe torkolik és ahhoz még fiatal vagyok 22vagyok és azt nem 40-50évesen kéne?
Az ágyban jó csak az a baj hogy ő is tudja és pasi létére ezt használja fel ellenem ( ha nem vagyok jó hozzá akkor nem fekszik le velem ez eddig a nők fegyvere volt de most meg már egy pasi használja sok olyan fegyvere van amit a nők használtak de ő teszi szóval pár dologban furcsa nekem azaz látszik hogy az anyja nevelte fel és az apja korán meghalt hiányzik neki a férfi példák csak azokat a munkahelyén nyulja le akik himsominiszták)
Meg próbálok közös progikat csinálni vele, de jobb lennének konkrétumok hogy tudjam hányadán állunk mert ha valóban kiszeretett belőlem és csak én harcolok érte akkor viszont készüljek fel arra hogyha vele akarok maradni mindig én tegyek meg mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!