Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hiszitek, hogy megtaláljátok az Igazit? Van olyan szerencsés, akinek ezt a 20 km-es körzetében sikerült?
Arra gondolok, hogy mondjuk van 28 ember a világon, akivel összeillesz, de ők el vannak "szórva" a világ minden táján.
Van rá esély, hogy éppen a faludból, városodból találd meg az igazit, vagy az ember alkalmazkodik?
Én is megtaláltam az igazit :)
Már nála lakom :)
én 17 éves vagyok, és megtaláltam az igazit egy szép őszi napon :) ő 22, de sokkal többet tett meg értem, mint bárki más! Vele éltem át életem első Iron Maiden koncertjét, ő mutatott be először a családjának....csak sajnos egy dolgot nem adtam neki oda.
De ettől még imádjuk egymást:) ő pedig 31 km-re lakik tőlem
Viccesen fog hangzani de eddig minden kapcsolatom 20-30 km távolságra volt.
Sajnos a közelben nem találtam még, pedig már olykor unom az utazást még akkor is ha az csak 20-30 perc.
Én ilyen szerencsésnek mondhatom magam:) Kb 30 km-re lakunk egymástól, még ez sem vészes táv, de nemsokára ha minden jól megy úgyis összeköltözünk. :)
De amúgy szerintem az a szám (28) kicsit kevés az egész világra nézve, tekintve, hogy milyen sok ember él a Földön, max a közelben lévő városokra, megyékre lehet ez a szám igaz. Különben nem lenne ilyen sok ember, aki pont megtalálta a másik énjét a közelében.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Örülök, hogy megtaláltátok az Igazit, és nem 13 ezer kilométerrel arébb. Akkor léteznek ilyen kapcsolatok!
#5. Neked is szorítok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!