Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuleim nem fogadjak el h baratom van es h kezdek felnoni. Valaki voltmar ilyen helyzetben?
16 eves lany vagyok ket honapja van baratom.Ez az elso kapcsolatom.
A szuleim nem mindig engedik h talalkozzunk azzal az indokkal h eleget talalkozunk.Amikor nem engednek el es elmondom a baratomnak h nem mehetek akkor mindig megsertodik es csak azzal foglalkozik h neki milyem rossz h nem lathat.Folyton ezen veszekszunk.Szerintetek szuleim elfogjak fogadni?Es az h ezen veszekszunk a baratommal tonkre teheti a kapcsolatunkat?

Igen, ugyanígy voltam én is, főleg apa nem akarta elfogadni. Titokban találkozgattam a barátommal, aki meg volt sértődve, hogy nem vagyunk eleget együtt. Egyszer leültem a szüleimmel szembe és elmondtam nekik, hogy szeretem a barátom és együtt fogok maradni vele. Elfogadták utána a helyzetet. Azóta pedig nincs ilyen probléma már, bár igaz, hogy már azóta eltelt néhány év, és nem féltenek úgy mint mikor kisebb voltam.
20/L
O azt mondta h nem hibasztatt engem.de akkor sem erti meg hogy ha nem engednek el.Remelem nekunk nem kell szakitanunk ahhoz h ez valtozzon.
O nem tud jonni....

Szóval ő nem tud jönni hozzád, de ha téged nem engednek el, akkor megsértődik? Ez aztán a szerelem basszus... Azt írod, kezdesz felnőni. Akkor miért egy ilyen óvodás szinten lévő fiúval jársz?
Egyébként meg a legtöbb így viselkedő szülőnek elég lenne az, ha hazavinnéd néha a fiút, megismerhetnék, kiderülne, hogy megbízható, és máris kevésbé fognak félteni, és elengednek. De ha a barátod "nem tud jönni" hozzád, akkor persze, hogy nem szívesen engednek el vele. Te ugorj azonnal, ha találkozni akar, de ő a kisujját sem mozdítaná meg érted... Egyik szülőnek sem szimpatikus ez a hozzáállás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!