Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm szülei megnehezítik a távkapcsolatunkat?
A szülőkkel sosem könnyű. Egyedül a barátnőd tud kiállni saját magáért, te nem igazán tehetsz érte semmit. Egyedül kell a sját szüleivel megértetni és elfogadtatni a dolgokat. Annyit tehetsz, h támogatod mindenben, és mellette állsz. Teheted, h Pl felhívhatod, küldhetsz neki postán levelet / csomagot és stb. Ezek teszik színessé a távkapcsolatot. A barátommal lassan 5 és fél éve élünk távkapcsolatban, 320 km távolsággal. Természetes h tartsuk a kapcsolatot neten, de van h csak úgy felhívjuk egymást mert jól esik. Szülők terén nekünk se könnyű, de mindenki törődjön a saját szüleivel. Remek meglepetés egy posta csomag / levél ( nem egy nagy költség ) Én már többször kaptam tőle, és küldtem is neki.
A találkozás is nagyon fontos, érdemes azt is tisztázni. :) mi vagy minden héten vagy minden 2 héten találkozunk és együtt vagyunk 2-3 napot. Sok sikert és kitartást nektek. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!