Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gamer fiú + geek/gamer lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gamer fiú + geek/gamer lány?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez így működik?

16/L

2014. szept. 11. 19:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
Csomó lány, sőt unatkozó felnőtt nő játszik pl Sims sorozattal, de attól még nem lesz se gamer se geek... Mellesleg szerintem a geek jelentésével se vagy tisztában.
2014. szept. 11. 19:25
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem működhet. Én is örülnék egy gamer lánynak. :)

23/F

2014. szept. 11. 19:26
 13/21 anonim ***** válasza:

Miért ne működne?

Amúgy: a Super Mario melyik részével játszik?

2014. szept. 11. 19:28
 14/21 A kérdező kommentje:
Eddig még nem is fejtegettem a geek jelentését, de persze, akkor nem vagyok tisztában vele. A lány él-hal a tudományért, a tűz és jég dala könyvsorozatért, és más televíziós sorozatokért, képregényekért. Igen, ez is egyfajta geekség, ugyanis van olyan, hogy moviegeek meg gamegeek, comicgeek és még sorolhatnám. Gratulálok!
2014. szept. 11. 19:29
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, engem annyira nem izgat a Super mario, hogy rákérdezzek, csak azt tudom, hogy nintendon játssza, wiin is néha meg pcn.
2014. szept. 11. 19:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Milyen jó lenne egy ilyen lány barát :-)
2014. szept. 11. 19:33
 17/21 anonim ***** válasza:
43%

a "geek" lányok valóban nagy %-a pózer :D

Amúgy jah. Nálunk párom (fiú) gamer én meg inkább geek ( tudományos diplomám is van , lol) Viszont én is szoktam vele multizni. Működőképes a dolog.

Bááár, ha ellopja a frag-emet, vagy ellenfélként campel ( pl CS-ben:D) főleg, ha ezt AWPvel teszi, na, akkor durci van... és hozhat nekem csokit, hogy kiengeszteljen:D

25/F és 24/L

2014. szept. 12. 18:45
 18/21 anonim ***** válasza:
9%
Működik. Kivéve ha a lány ronda. Akkor semmilyen kapcsolat nem működik, ha a lány ronda.
2014. szept. 15. 19:29
 19/21 A kérdező kommentje:
Mert egy ronda fiú könnyebben talál barátnőt, mi? Hát rohadtul nem.
2014. szept. 15. 19:31
 20/21 anonim ***** válasza:
A csajom állandóan Crash Bandicoot-al játszik xboxon,meg a Sonic Heroes a kedvence..
2014. okt. 11. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!