Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan döntenétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan döntenétek?

Figyelt kérdés
A múlt héten kerestek meg egy profi munkalehetőséggel Pesten, sorozatfőszerepről lenne szó. Az a gond, hogy lassan 1 éve párkapcsolatban élek, nagyon szeretem a barátnőm. Pécsiek vagyunk és nem tudom mit kéne tennem. Nem mondtam még el barátnőmnek. 20 éves fiú vagyok és a sorozat az az Éjjel Nappal Budapest lenne, ott meg ugye köztudott mik mennek. Nem szeretném, hogy féltékennyé tegyem emiatt. De ha fel kell költözzek, az nagyon rossz lenne neki is és nekem is, hiszen eddig mindig együtt voltunk. Szóval most vagy Ő vagy a karrierépítés. Ti mit tennétek?!

2014. szept. 9. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én ezt a szart nem vállalnám el akkor se, ha itt kéne a forgatni a szomszéd házban.

(félreértések elkerülése végett: nem, nem vet fel a pénz, de van jóízlésem..)

2014. szept. 9. 17:37
 12/18 Költőnő? ***** válasza:

Szar v nem szar, de;

Nem kell 12 órában keccsölni minimálbérért.

Kapcsolati tőkére tehetsz szert.

Pénz az pénz, segíthet megalapozni néhány dolgot.

2014. szept. 9. 17:43
 13/18 Költőnő? ***** válasza:
Bár tudom h le leszek pontozva holott ez egy munka és legalább nem nehéz fizikai munkával kell pénzt keresni.
2014. szept. 9. 17:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Pont ezért tart itt ez az ország. Mert az összes gyökér művész akar lenni, meg semmirekellő melót csinálni nagy lóvéért. Értéket ki fog teremteni? Jaa, hogy én, miután végigsz*ptam a műszaki egyetemet, meg apám, aki már 30 éve minden reggel 6kor kel.
2014. szept. 9. 17:49
 15/18 A kérdező kommentje:
Lemondom. :) kicsit jobban átgondolva nem is kell ez nekem. Rendes családból való vagyok. Nem vagyok felvágós sem, sohasem voltam, pedig jól élünk. Fontosabb a kapcsolatom és a becsületem. Köszönöm mindenkinek aki válaszolt bárhogy is!
2014. szept. 9. 17:59
 16/18 Költőnő? ***** válasza:

Nézd, nem innen fog nyugdíjba menni. Nem kell elbacni a pénzt és lehet belőle később tanulni, lehet belőle segíteni a családnak, lehet mellette dolgozni, félre lehet tenni lakhatásra, álmokra.

Tetszik nem tetszik; a pénz mozgatja ma a világot és a kapcsolatok.

Nem kell kokót szippantani a stábbal, meg eldorbézolni az egészet. Szépen csinálja pár hónapig, megismerkedni embereket, félreteszi a fizuja egy részét és utána lehet tovább haladni az eredeti tervek alapján.

2014. szept. 9. 18:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Nézd, bárhogyan is döntök az éremnek 2 oldala van. Valahol +, valahol - értelemben. Az meg egy másik pont, ha ugyan ez a helyzet lenne barátnőm szemszögéből, én sem örülnék neki. Sőt.
2014. szept. 9. 18:06
 18/18 Költőnő? ***** válasza:
Nem azt mondom h egy normális embernek ez az álommeló. Csak azt mondom, h sok szempontból lehet igenis egy jó lehetőség.
2014. szept. 9. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!