Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Tönkreteszek mindent?
Figyelt kérdés
A barátom azivel már 8 hónapja együtt vagyok most ment új suliba. Az első hét nagyon nehéz volt, és ki is akasztottam teljesen a hisztimmel. Tegnap majdnem szakítottunk mert megmondta hogy ha ez ezek után is így fog menni szakítás lesz a vége, mert ő nem ilyen hisztis lányba szeretett bele. Az utóbbi időben sokat veszekedtünk és az volt a legnagyobb baj, hogy bármit elbasztam, hibáztam adott ezer esélyt hogy újra kezdjük, viszont mikor meg ő hibázott, én majdnem feladtam. Nagyon szégyenlem magam ezek miatt, hogy ezeket tettem vele, és ő ezek után is ugyan úgy szeret. Mit gondoltok erről?2014. szept. 6. 10:24
11/13 A kérdező kommentje:
miért ne lenne jövője?xd szeretjük egymást, a kérdés nem ez volt. a többiek válaszát köszönöm, mindent meg fogok tenni értünk
2014. szept. 6. 11:01
12/13 anonim válasza:
Tipikus szerelmes tininek tűnsz.
Na figyelj, a pasik kegyetlenül rosszul tolerálják a hisztit. Sokuk már rég ott hagyott volna a búsba. Szóval igen, a hisztid tönkre tudja tenni a párkapcsolatokat.
Kicsit át kellene értékelned, hogy miből csinálsz problémát (leírásod alapján olyan dolgokból is, amiből nem kéne) illetve hiszti helyett el kellene kezded szépen, nyugodtan kommunikálni a fickóval.
13/13 anonim válasza:
Menjél el pszichológushoz, nem ártana. Ott majd elmondanák, hogy mit hogyan csinálj, hogyan érezz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Mert nagyon labilis vagy. Miért kell azért hisztizni, mert valaki új iskolába megy? Ha ennyire kapaszkodsz belé, akkor el fog hagyni. A fiúk nem szeretik, ha a nyakukra ülnek.Kezeld lazábban a kapcsolatot, és akkor ő is jobban fog ragaszkodni hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!