Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztis vagyok, ez belefér egy párkapcsolatba?
:) Azért nem földön fekvős, követelőzős, jelenetrendezős...
Inkább:
ha túlhúzza az agyamat, már nem mindig tudom humorral kezelni.
(Pl inkább picit vissza piszkálom, vagy megkérdezem, h miért cseszeget, az már hiszti)
Nem.
Ez csak önuralom kérdése. Ha nem tudsz magadon uralkodni, és állandóan minden sz@ron hisztizel, azt szó szerint senki sem fogja neked tolerálni. Azért tűrjön mindent el a pasi, mert te nem tudod magadat kordában tartani? Szóval szerintem szokj le a hisztiről, ügyelj rá, és meg fogod szokni hiszti nélkül is lerendezni a dolgokat. Ez az a tulajdonság, amit az emberek 99%a nem fog neked elviselni.
Köszönöm a válaszokat!Igazatok lehet.
Talán a pasimnak is sok.
Mindig összehasonlít az exével, aki nem volt "hisztis"... Mellette hetekre el lehetett tűnni szó nélkül, csalhatta orrba szájba, becsapta és még a nő kért bocsánatot... Na jó ez a másik végzet, de nálam is ezt próbálgatja, ez nem esik jól.
Tudom, h azt szerette bennem, h nyugis vagyok, meg elviccelem a dolgokat. Remélem, h még nem rontottam el nagyon.
Mondjuk azt a javadra kell írni, hogy ezt a hibát látod magadban. Az elviselhetetlenül hisztis nők abszolút nem tartják magukat annak, sőt inkább az őket "bántó" környezetüket látják el cifra jelzőkkel...
Egyébként, gyakran még a nagyon hisztis lányok is remekül gyógyíthatók egy babával. :-)
Egy valóban jó párkapcsolatba belefér!
Ha nem akkor az a kapcsolat nem érzelmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!