Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék újra közeledni az exbarátomhoz? (többi lent)
Figyelt kérdés
Régebben volt egy barátom, akivel szakítottunk, ez volt 3 éve. Azóta nem nagyon beszéltünk. Eddig rajtam kívül 1 lánnyal volt együtt. Az a helyzet, hogy én most újra beleszerettem, de nem tudom mit csináljak. Valahogy olyan érzésem van, mintha ő is gondolna rám stb. Írjak neki? De mit? Semmi ötletem. Mivan ha ő nem így érez? Ha kiröhög? Találkozni nem tudok most vele, mert kolis kicsit messzebb. :/ Szükségem van rá!
17/L
2014. szept. 4. 20:41
1/2 anonim válasza:
nyugodj le és gondolkozz miért nem működött régebben... szerintem egyikőtök sem változott annyit hogy menjen szóval hagyd, vagy vállald be és vállad a következményeket de ne itt sírjál majd pls, amugy írj rá facen hogy mi van vele meg ilyesmik, azán egyik ilyen beszélgetésnél kérdezd meg mikor jön haza és felvethetsz neki egy találkozót és kész :)
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor nem ciki ha írok neki?
2014. szept. 4. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!