Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most barátként tekint rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most barátként tekint rám vagy fél közeledni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit neten ismertem meg 2 hete. Másfél órányira lakik tőlem, de még nem hívott el randizni. Pedig én màr mennék akár most azonnal, annyira szeretném megismerni személyesen. Én nem akarom felhozni a randi témàt, úgy gondolom az az ő feladata lenne. Látszik hogy tetszem neki: többször megjegyezte, hogy jól nézek ki, és nagyon örülne ha még küldenék képet magamról. Kicsit visszafogott, nem nagyon mer "jobban nyomulni", de azért adott egyértelmű jeleket. Nagyon érdeklődő, szeretne mindent tudni rólam, feltesz egy csomó kérdést, tényleg érdekli mi van velem, és ő is ír magáról egy csomó mindent. Minden egyes nap ő ír, ő keres, amikor csak tud. Kicsit fura ez mert úgy érzem a neten akarja lebonyolítani a randikat.

Nagyon elfoglalt, a sport és a suli mellett kevés szabadideje van. Írta is hogy már nagyon hiányzik neki egy barátnő, de nem lenne rá sok ideje sajnos.

De most kicsit szíven ütött. Eddig azzal vigasztaltam magam, hogy oké, biztos elfoglalt, szombat - vasárnap meccse van, nem tudna rám túl sok időt fordítani. Megértem, hogy nem tud elhívni randira se. Ma azonban írta, hogy hètvégén óriási nagyot fog bulizni, megünnnepli hogy vége a vizsgáinak. Akkor miért nem szól, hogy találkozzunk mondjuk egy órára, ha bulizni meg van ideje?! Vagy hívhatna engem is bulizni, legalább addig is láthatnánk egymást személyesen.

Szóval most kicsit megsértődtem. Szerintetek jogosan? Hülyít, vagy csak barátnak tekint? Vagy egyszerűen fél elhívni randira? Vagy mi is a célja velem pontosan?! Netes kapcsolat? :D Nem akarok csalódni...

2014. máj. 20. 17:05
 1/2 A kérdező kommentje:
17L és 17F
2014. máj. 20. 17:06
 2/2 anonim ***** válasza:

ha vege a vizsgaknak, akkor valoszinu a barataival/osztalytarsaival megy bulizni.. teged elobe nem is ismer, lehet hogy elobe teljesen mas lenne az egesz ezert fel hivni.

kerdezd meg tole, hogy nem lenne kedved valamikor talalkozni? ha mar ilyen jol elvagytok eloben is szivesen jobban megismerned. elobe azert megis masabb az ember.

sok szerencset:)

2014. máj. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!