Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbolondultam! Hogy hozzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbolondultam! Hogy hozzam renbe?

Figyelt kérdés

Ma a barátnőmmel vártuk a buszt mentünk az iskolába

Köbánya kispesten és a megálloba jott egy srác (páwa) és én nem nagyon szívlelem az ecsthajuakat (van kivétel) és monta a csajom hogy milyen jo a haja. Erre én elkeztem üvölteni vele hogy akkor menj oda és szo.pd le..stb nagyon csunyán beszéltem vele :/ (és nemtudom mi történt velem soha nem beszélek csúnyán egy lánnyal se főleg a barátnőmmel nem!

És az a gyerek oda szolt hogy kussoljak pont pizzát ettem és hozzá vágtam és montam ha valami nem tetszik jojjon ide!

Még most se tudom mért csinaltam de nagyon megbántam..és akkor a csajom azt monta hogy itt van vége és ott hagyott azóta nem is veszi fel a telefont. (Tényleg nem vagyok elmebeteg stb)

Nemtudom mit csinaljak

18f

2014. szept. 4. 19:46
1 2
 11/17 BlackSword ***** válasza:

Huhh ember... Kétszer kellett elolvasnom, mert csak nem akartam elhinni, amit látok... Kicsit túlreagáltad... Végül is csak megjegyezte hogy jó a haja... Még nem is azt mondta, hogy jó a srác...

Sürgősen beszélj egy pszichológussal, mert komoly dühkezelési problémáid vannak... Hogy ennek az önbizalom hiánya, a gyerekkori trauma, estleg más lehet az oka, azt csak Te tudod, de ahogy Te is írtad, ez nem normális reakció volt...

2014. szept. 4. 20:27
 12/17 A kérdező kommentje:

Semmi baja az önbizalmamnak!

Igaz kissem az ingerküszöböm de attol még nem vagyok idegbetes és nemfogom seni torkát elharapni!

De ő is tudja hogy utálom a páwákat...

2014. szept. 4. 20:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Mostanában nem volt sok a stressz? Nem haragudtál valamiért barátnődre, ami gyűlt már egy ideje? Szerintem ez lehetett a baj. Most tört ki belőled.
2014. szept. 4. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:

xDDD egyes, persze, hogyne, biztos a lánnyal van a hiba

kedves kérdező, te pedig olyan idegbeteg vagy, amilyet még nem látott a világ

2014. szept. 8. 17:14
 15/17 anonim válasza:
te reggel pizzát eszel ? fúj :D miért nem csülök pörit? :D
2014. szept. 8. 17:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha egy srác egyszer így viselkedik az újra megteszi. Ez olyan mint a félre lépések. Nem szabad hagyni neki hogy még egyszer megtegye. Nekem ez az álláspontom. Ha szerencséd van és szeret a csaj akkor a térden állós módszer bejöhet de a hozzászólásaid stílusából ítélve kár az energiáért. Az pedig hogy a csaj hibája már mindennek a teteje szerintem.

18/l

2014. szept. 8. 17:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát... megértem a barátnődet. Ha tényleg szereted és "véletlen" volt a kirohanásod, nem tudsz mást tenni, mint könyörögsz neki és őszintén elmondod, mennyire sajnálod stb.

Nem ítéllek el a kitörésed miatt, nekem is volt már ilyenem, pedig olyan békés vagyok, mint egy bárány mindig. Tudom, milyen ez, szinte nem is te vagy és utána azt sem érted, mi történt veled. Tényleg a könyörgés van csak, mint lehetőség-esetleg ha nem bánod annyira, ha a barátnőd békülő szándékot mutat, egy picit ecsetebbre vághatod a hajad, hátha attól megbékél-bár ha ennyire utálod, ez nem lesz opció neked :)

19/L

2014. szept. 8. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!