Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbolondultam! Hogy hozzam renbe?
Ma a barátnőmmel vártuk a buszt mentünk az iskolába
Köbánya kispesten és a megálloba jott egy srác (páwa) és én nem nagyon szívlelem az ecsthajuakat (van kivétel) és monta a csajom hogy milyen jo a haja. Erre én elkeztem üvölteni vele hogy akkor menj oda és szo.pd le..stb nagyon csunyán beszéltem vele :/ (és nemtudom mi történt velem soha nem beszélek csúnyán egy lánnyal se főleg a barátnőmmel nem!
És az a gyerek oda szolt hogy kussoljak pont pizzát ettem és hozzá vágtam és montam ha valami nem tetszik jojjon ide!
Még most se tudom mért csinaltam de nagyon megbántam..és akkor a csajom azt monta hogy itt van vége és ott hagyott azóta nem is veszi fel a telefont. (Tényleg nem vagyok elmebeteg stb)
Nemtudom mit csinaljak
18f
De tenyleg nem vagyok ilyen!
Ez volt az első. És az utolsó
GGGYYÓÓÓÓÓ!!!! B+!!! Hülye vagy.
Telefonon sehogy sem hozhatod renbe ezt.
Menj el a barátnődhöz, (vegyél virágot is) aztán szépen, térden csúszva(ne érdekeljen ki lát, de minél többen látnak annál jobb neked), esdekelj a lábai előtt a bocsánatáért. És ígérd meg, hogy nem csinálsz többet ilyet. De tartsd is be!
Végülis van benne valami...
Mar nemtudom mit csinálják
#4-es vagyok.
Szerintem egy egészséges kapcsolatban a felek nem fogadnak vakságot és nyugodtan elmondhatják egymásnak a véleményüket, férfiakról, nőkről.
De bizony idegbeteg vagy.
"csicska volt és odébb ment" Az a probléma, hogy úgy gondolod, ha a másik ember külső alapján nem szimpatikus, rögtön úgy beszélhetsz vele, mint egy darab sz*rral.
Ezt nem hozhatod rendben, hagyd szépen békén azt a szerencsétlen lányt, és kezeltesd magad. Nem ez volt az utolsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!