Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány, akivel már 1éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, akivel már 1éve jóban vagyunk egymással, de én viszont beleszerettem, mit tegyek? ötletek?

Figyelt kérdés

sokszor bókolgatok,flörtölgetek vele, de sosincs erőm megmondani neki hogy szeretem, attól félek hogy ezzel megbántanám őt.

szerintem sejti valamennyire h kedvelem, mert néha direkt húzza az agyam ilyen pasis témával, mint pl. múltkor mondott olyat, hogy van egy srác aki helyes (de csak viccből) és én erre fura fejet vágtam, ő meg végigsimította az arcom kezével és közbe mondta h "jajj te".. meg néha vannak ilyen hasonló szituációk..

néha olyan érzésem van h szerintem arra kíváncsi h én féltékeny vagyok-e, hogy szeretem-e őt.. vagy nem tudom, mindegy a lényeg a lényeg, h tudtok-e valami jó ötletet adni arra h elcsábítsam,hogy könnyen belém szeressen, hogy még jobban megkedveljen, nem akarok huu de nagyképű lenni,de ilyen téren én sosem voltam szerencsétlen,mertem önmagam adni... de most egyszerűen nem megy, annyira szeretem és nem tudok arra gondolni h mi lenne a helyes meg mi nem, csak rá tudok gondolni egyfolytában.

annyira gyáva vagyok most,nem tudom mit tegyek, mit mondjak neki, de félek h elveszítem őt, vagy h más kezébe kerüljön. Segítsetek :(

2014. szept. 2. 15:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
igazából szerintem rád vár...szóval 4 óra van...még ma léphetsz az ügy érdekében :)
2014. szept. 2. 16:00
 12/17 A kérdező kommentje:

hmm..az a baj hogy ma nem tudunk talizni,én mindenképpen csak személyesen szeretném közölni vele, és nem telefonon :(

remélem nemsokára eljön az a pillanat :)

2014. szept. 2. 16:04
 13/17 anonim ***** válasza:
akkor készülj fel a pillanatra :) ha barátok vagytok akkor gondolom tudod mit szeret és mit nem szeret...szóval megtudod teremteni a megfelelő hangulatot :)
2014. szept. 2. 16:06
 14/17 A kérdező kommentje:
ez igaz :) most kicsivel megkönnyebbültem, köszönöm a kedves jóleső válaszaidat!!!! :) :)
2014. szept. 2. 16:12
 15/17 anonim ***** válasza:
aztán sok sikert :) majd mond el mi lett a vége :) és majd hívj meg az esküvőre :D
2014. szept. 2. 16:14
 16/17 A kérdező kommentje:
az még igen messze lenne szerintem:D de oké,így lesz..mindenképp szólok ha van valami változás!! :)
2014. szept. 2. 16:20
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2014. szept. 2. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!