Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen gyakran szexeltek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szexeltek?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran szexeltek / találkoztok a párotokkal, HA MÉG NEM ÉLTEK EGYÜTT? Milyen gyakran van időtök együtt aludni?

Köszi, 18/L

2014. szept. 1. 21:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

hetente mininum 7x mert kìvànom nagyon a szexet,és a barátom ki tud elégìteni nagyon :)

13l

2014. szept. 1. 21:52
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
A sok féltékeny!! tipikus magyar mentalitás hogy lepontoztok ha féltékenyek vagytok! Ha féltékeny vagy rám nyomj egy dislikeot erre is!
2014. szept. 1. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom itt mindenki úgy bagzik mint a nyulak! Aztán meg majd jönnek sírva hogy jaj a pasim dobott/megcsalt biztos megunt. :D
2014. szept. 1. 21:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Heti legalább 1-2 alkalom a normális. De nem tudom, mi valahogy élvezzük egymás társaságát is és bizony megesik hogy hiába vagyunk együtt egy egész napot mégis átbeszélgetjük, filmezzük, elszórakozzuk.

Lehet azért mert szeretem is és nem csak KEFÉLNI akarok mert az milyen menő! 13... Minek kell hazudozni?

2014. szept. 1. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Mi kb. 3 naponta találkozunk, de általában csak hétvégenként alszunk egyutt, es akkor van szex inkabb, de elofordul neha (sokszor), hogy hetkoznap is.

Magyarul olyan 2-3 alkalom :)

2014. szept. 1. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Kb. heti kétszer találkozunk, szóval 4.
2014. szept. 1. 22:24
 17/18 anonim ***** válasza:
2 hetente, havonta egyszer találkozunk, olyankor több napra, akár egy hétre is. Napi 1-4 szex van olyankor, változó. 20/N, 37/F
2014. szept. 2. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Pl nekem ez volt ezen a héten a 10dik alkalommal hogy megdúgtam a csajomat

13/F

2014. szept. 2. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!