Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme még folytatni? (Hosszú leírás)
Szóval lassan egy éve vagyunk együtt a barátnőmmel, az első fél év maga volt a mennyország. Mind kettőnknek ez az első valódi párkapcsolata. Viszont már nem tudom mit érzek. Mármint szeretem még, de vannak (szerintem) komoly problémáink.
Először is én jövőre érettségizek ő meg utánam egy évvel és mikor beszéltük, hogy hogy lesz az egyetem ő kijelentette, hogy én halasztok egy évet és megvárom őt különben szakítunk, mert ő nem hajlandó távkapcsolatban élni. Illetve még nyár elején lett volna pár osztálytárssal kis nyár záró buli az egyikünk nyaralójában. És hisztizett, hogy mit képzelek, hogy le merek menni. Jött le 3 csaj is, de 3 éve osztálytársak vagyunk. Ha eddig nem volt semmi most se lesz. Szóval ő is jött és miatta teljesen külön voltam a többiektől. (ő volt az egyetlen külsős). Aztán haverom hívott, hogy menjünk el sörözni egyik este. És megint kiakadt, hogy én nem mehetek. Pedig egy sarki kis kocsmába mentünk volna, mint 2 fiú.
Ehhez jön a folyamatos féltékenykedése. Ha bejelöl egy lány facen máris kérdezget, hogy ki az, honnan ismerem, miért igazoltam vissza stb. Folyton hisztizik, hogy megnézek más lányokat. Tény, hogyha valaki szembe jön az utcán (legyen az fiú, lány újszülött vagy 90 éves) végig mérem. De az együtt töltött 11 hónap alatt nem fordult elő, hogy egy jó csaj után is után néztem volna.
Elvárja, hogy én az együtt töltött napok (nyáron heti 4 teljes napot töltöttünk együtt hetente) ölelgessem, puszilgassam és szeretgessem. Ha ennek nem teszek eleget, akkor elkezd ütögélni, csapkodni, rugdal meg csikiz. Még ha egyszer-egyszer csinálná, vagy ha normális okot adnék rá megérteném. De egyszerűen teljesen bedurvul, volt már, hogy lila foltjaim lettek.
A szexuális életünk is borzalmas. Mikor összejöttünk gyönyörű, vékony lány volt. Azóta folyamatosan zabál, nasizik, egész nap fekszik az ágyban. És már meg is látszik rajta. És nem kicsit. Szóval már tényleg lötyög rajta a felesleg. És ezért néha nem is kívánom. Meg nekem napi 2 szex általában elég. Egy délelőtt meg egy kb este fele. Ő viszont fogja magát és rám mászik napközben és ha úgy van és nekem momentán nincs kedven szexszelni vele, akkor hisztizik.
És minden máson is hisztizik. Ha egy program le van mondva, ha megváltozik, ha bármi nem úgy történik, ahogy ő akarja, akkor jön a hisztike és nem lehet vele beszélni.
Igaz most csak a negatív dolgokat írtam le. És így nem feltétlenül lehet megmondani, hogy mit tanácsoltok, de légyszíves segítsetek :)
Előre is köszönöm :)
18/f (barátnő 16/l
Az én exem barátnődnél jóval durvábban féltékeny volt. Amikor a családommal mentem strandra azt mondta hogy nem fogja hagyni hogy más lásson engem bikiniben ezért ügyesen megtervezte, hogy VÉLETLEN aznap ő is ugyanarra a strandra ment. Elszakított a családomtól és amikor azt mondtam hogy velük is szeretnék jönni mivel velük mentem teljesen fel volt háborodva.
Másik meg amikor koncertre mentem barátnőimmel hát nem megjelent ott is teljesen véletlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!