Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a kapcsolatnak?
Nem kényszer a disznótor.
Hasonlóan gondolkodom és élek én is, annyi a különbség, hogy bennem meg se fordult a fejemben a hosszabb távú kapcsolat ötlete. Hamar ráunok az emberekre, nálam addig tart a rózsaszín felhő, amíg ki nem ismerek valakit teljesen, ez legfeljebb egy hónapba telik nekem, de volt már rövidebb is.
Akiknek összejön és szeretik egymást, azoknak gratulálok, olyan ember vagyok, aki örül a másik örömének, de engem az életmódom miatt senki se savazzon, csak azokkal kezdek, akik szintén úgy vannak, mint én, senkit nem bántok meg vele, legfeljebb anyámat, aki szeretne egy unokát végre tőlem is.
A te számodra semmi. Egy ilyen embernek, mint te, kedves kérdező, szerintem nincs értelme kapcsolatba kezdenie senkivel. Éretlen vagy hozzá, túl önző és érzéketlen. Egyszóval emberileg teljesen alkalmatlan vagy rá, hogy párkapcsolatod legyen.
Maradj továbbra is az egyéjszakás kalandoknál, neked valószínűleg többre nem is fogja futni az életben.
Köszönöm az eddigi válaszokat, főleg amelyek nem arról szóltak, hogy mekkora érzéketlen tahó vagyok. Arra hogy kártékony egyede vagyok a társadalomnak, csak annyit írnék hogy szeretnék mindenképp családot alapítani később, de 19 évesen még inkább élvezném az életet, a fiatalságot. Amúgy az egyéjszakás kalandokhoz is két ember kell, tehát nem hinném hogy ettől egy bunkó vagyok.
A témához visszatérve az egyetem és az élsport mellett gyakorlatilag alig van szabadidőm, lehet hogyha ezt a kis időt is a lányra fordítanám akkor se lenne elég. Egyébként az emlegetett lánnyal kapcsolatban másképp érzek mint a többivel, rengeteget gondolok rá, és rosszul esik mikor más sráccal látom. Ez nyilván annak a jele, hogy szeretem, de számomra ez annyira ellentmondásos, mert a komoly kapcsolat meg taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!