Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek meddig tartott elfelejteni azt, akibe szerelmes voltál (de csak plátói volt/viszonzatlan/nem merted elmondani)?
főként osztálytárs-szitukra gondolok,de jöhet bármi:)
kérlek,írjátok le,h mikor szerettetek beléjük és hogyan sikerült elfelejteni/mennyi ideig voltatok belé szerelmesek stb.
hát olyan 1-2 év alatt,1évig voltam szerelmes, viszont a mai napig gondolok rá, és fb-on ismerősök vagyunk,látom, hogy milyen barátnője van és örülök, hogy boldog :)
egy másik nagy szerelmem,akivel voltam is együtt rövid ideig,őt olyan 4 év alatt sikerült teljesen elfelejtenem...
harmadik éve tart, közben volt két barátom is, mindkettőt nagyon szerettem, de valahogy ő mindig ott volt... részben ezért is lett vége mindkét kapcsolatomnak.
jelenleg úgy érzem, hogy soha nem fog elmúlni.
legjobb barátom ötödik éve van ugyanígy, szintén az osztálytársával. mindketten ugyanarra a külföldi egyetemre mennek, és ha jól tudom, szobatársak lesznek a lánnyal a kollégiumban. hát, nem cserélnék most vele.
lehet, hogy valamikor elmúlik, de az érzés mindig ott lesz, ha másképp nem, emlék formájában. kimondhatjuk, hogy "elmúlt" meg minden, de az biztos, hogy örökre nyomot hagy...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!