Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek olyan, aki már átélte a viszonzatlan szerelmet és azóta nem mer újra szerelmes lenni?
Csatlakozom az elsőhöz... van annál rosszabb is...
Például , mint az én szitum... Minden rendben volt köztünk, ő volt inkább az elején oda értem , azt hittem mindörökké fog tartani , mindent megtettem , majd végül kijelentette , hogy már nem szerelmes...
Ezek után sem mondtam le róla :) Vissza akarom szerezni , de egyébként kérdésedre a válasz nem merek újra szerelmes lenni.
Nekem volt viszonzatlan szerelmem, talán több is, sőt, az egyik szikrája (még ötödikes koromból maradt meg, szóval sokáig bírja) néha kicsit erőre is kap, mikor meglátom a tárgyát :) De ez nem akadályozott meg abban, hogy éljem az életem. Persze szomorú és fájdalmas, de minek szenvedni valami miatt, amiről a másik talán nem is tud? Nyilván nem tudod az érzéseidet kontrollálni, de a gondolataidat tudod, és így hosszú távon mégiscsak irányíthatóak az érzések.
Különben igaza van egyik-másik válaszolónak. Ha azt hiszed, minden rendben van, és a világon mindennél boldogabb vagy, majd egyik napról a másikra átzuhansz a föld túlfelére, akkorát csalódsz, az ezerszer rosszabb és fájdalmasabb.
Jelen
Már tudatosan nem is akarok szerelmes lenni (és működik is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!