Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy haverom aki nagyon megtetszett, csak az a bökkenő hogy én is fiu vagyok eddig semmi jele nem volt hogy én meleg vagyok, volt már barátnőm is de most mit tegyek elmondjam neki?
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 23:55
11/11 anonim válasza:
En is igy kezdtem, homofób voltam, akkor meg nem tudtam magamról, hogy meleg vagyok. Nalam a haverom próbálkozott, eleinte utaltam, de csak azert mert tetszett, amit csinált.
Mar egy ideje beismertem magamnak, azota egyutt vagyok vele. Persze meg mindig nem preferálom annyira a melegeket, meg azert eleg nagy tüske bennem is, hogy az vagyok, mas nem is tudja csak a baratom.
Viszont vele tenyleg boldog vagyok, sokkal jobb ez az egesz kapcsolat dolog vele, mint a barátnőmmel. Mert sajnos meg mindig nem volt merszem szakítani a barátnőmmel, mert egy undorító alak vagyok es alibinek használom.
Drukkolok neked is meg magamnak is, hogy mind a ketten megtaláljuk azt az utat, amit keresünk es ne féljünk rálépni, bar mondani könnyű sajnos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!