Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy érzem már nem szeretem ugyanúgy. Mit tegyek? Többi lennt
Még csak 2 hónapja vagyunk együtt..szeretem őt meg minden..de nagyon sokszor megfordul a fejemben hogy inkább lennék nélküle mint vele... annak ellenére hogy szeretem..(de nem vagyok benne biztos hogy nem csak barátként..már én se tudom mi érzek:( )
Megpróbáltam elmondani neki hogy ez igy nem jo..de nem tudtam kimondani hogy vége..
Mit tegyek? Szerintetek mi lenne a helyes? Voltatok már hasonló helyzetben?
Azt mondta én vagyok az egyetlen jó az életében és nem akar elveszíteni..
Előre is köszönöm! 20/L
2 hónap után még 10cm-el a föld fölött kéne lebegned a szerelemtől, vagy a boldogságtól, hogy ő van neked.
Ha nem így van szakíts. Ha húzod-halasztod rosszabb lesz, mert lehet a párod jobban fog ragaszkodni hozzád.
Dehogynem. Még egyszerűbb. Csak szépen kell megfogalmazni, amit mondani fogsz neki.
Pl.: Barátként jobbak vagytok. Össze keverődtek kicsit az érzések. Ez nem jött be, nem tragédia. Nem vagyunk egymáshoz illőek párkapcsolat szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!