Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lassan 2 hónapja, hogy szakíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 2 hónapja, hogy szakítottunk. És még mindig ugyanúgy szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal lassan 2 hónapja szakítottunk, de még mindig ugyanúgy szeretem... Ő az első hónapban minden kapcsolatot meg akart szakítani velem, és rohadt ocsmányul viselkedett, de kerestem, újból és újból és újból... Egyre mérgesedett a viszony, legalábbis, néha veszekedtünk, de Ő továbbra is mérges volt. Megpróbáltam felhívni, találkozni Vele, felvenni MSNre, mindig elutasítás volt, vagy csak beszéltünk pár mondatot, és egyszerűen eltűnt.

Mostanában, 1-2 hete felvettem MSNre, másik címről, és beszélgettünk néha... És nem érti, hogy miért nem mondok le Róla már ennyi ideje, Neki lett új fickója, és azt mondja, valamiért taszítom. A minap viszont rámírt, érdeklődött. Kicsit hosszú lett, szóval ne haragudjatok, de már nem tudom, mi a teendő. Suliban félek bukás lesz, ennyire nem tudok figyelni már, ennyire körülötte forog minden. Van ötletetek, miért kezdett el újra beszélgetni velem? Vagy miért érzem ezt az egészet? Vagy miért nem érti... Én szeretem!? Én 18 vagyok, Ő 14.

2009. dec. 7. 06:46
 1/7 anonim ***** válasza:
18 vagy. Elméletileg felnőtt. Ideje lenne komolyabb lány után kajtatni nem? Aki nem néz levegőnek. Meg a sulira is oda kéne figyelni, főleg ebben a korban. Nem gondolod? ...
2009. dec. 7. 08:51
 2/7 A kérdező kommentje:
De, de, gondolom, csak épp kikészültem teljesen, annyira szeretem... Nem tudom, miért, szörnyű ez, az biztos.
2009. dec. 7. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, járj társaságba, ahol elvonják csak kicsit is a figyelmed, vagy legalább pár percre elterelik a kis fruskáról, időközben hátha megismersz valakit, aki nem néz majd semmibe és nem egy éretlen kislány (azok alapján amit leírtál, bocsi).
2009. dec. 7. 09:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress egy korban Hozzád közelebb álló, 17-18 éves lányt, a 14 évesek még gyakran komolytalanok (tiszt. kiv.) De el is tekintve a kortól, ez már az elején bűzlött. Hagyd. A csaj szövegéből ítélve esélyed nincs a továbbiakban.
2009. dec. 7. 09:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Minden tökéletes lenne, ha nem álmodnék Vele folyton..
2009. dec. 7. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
A szerelem nem múlik el olyan könnyen és azt sem állítom, hogy minden szép és jó lesz egy varázsütésre. Szerintem akkor teszed magadnak a legjobbat, ha te nem keresed vele a kapcsolatot. Senki sem érdemli meg, hogy testileg, lelkileg tönkretedd magad érte. Próbálj meg kimászni ebből a gödörből és tovább lépni. Mondjuk vesd magad bele a tanulásba, ilyenkor az a legjobb ha elfoglalod magad valamivel és próbálsz nem gondolni rá. Ez a 14 éves lány még csak egy fiatal fruska, kevés élettapasztalattal. Ha igazán szeretett volna, akkor nem szed össze mindjárt valaki mást magának. Én még azt is el tudom képzelni, hogy csak simán gyötörni akar ezért keresett meg újra vagy csak hencegni azzal, hogy ő bizony tovább lépett.
2009. dec. 7. 09:45
 7/7 anonim ***** válasza:

"Egy lánnyal lassan 2 hónapja szakítottunk"

Mármint ő szakított veled.

"És nem érti, hogy miért nem mondok le Róla már ennyi ideje, Neki lett új fickója, és azt mondja, valamiért taszítom"

Én sem értem. Taszítod. Elég világos beszéd, nem?

"Suliban félek bukás lesz, ennyire nem tudok figyelni már, ennyire körülötte forog minden."

Hülye vagy, ha egy olyan jelentéktelen dologra, mint a szerelem, rámegy a tanulásod. Megbocsáss, de a szerelem tényleg egy semmi az iskolához képest. Szexuális szempontból is. Jól kellene tanulnod, hogy később sok pénzed ( = sok jó nőd) legyen.

"Van ötletetek, miért kezdett el újra beszélgetni velem?"

Mert nyomon akarja követni a magánéleted. A nők ilyenek. Valószínűleg ha összejönnél egy másik nővel, akkor megnőne az értéked az exnőd szemében és akár be is próbálkozna nálad. Amire persze nem szabad reagálni.

"Vagy miért érzem ezt az egészet?"

Szerelem nevű elmebetegségben szenvedsz. Veszélyes, tönkreteheti az életedet, akárcsak az alkohol. A leszokás leggyorsabb módja az, hogy más nőkkel próbálj összejönni, ill. a nőzésnél értelmesebb elfoglaltságokat is keress.

"Én 18 vagyok, Ő 14."

Ez meg no comment.

2009. dec. 7. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!