Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 2 hónapja, hogy szakítottunk. És még mindig ugyanúgy szeretem. Mit tegyek?
Egy lánnyal lassan 2 hónapja szakítottunk, de még mindig ugyanúgy szeretem... Ő az első hónapban minden kapcsolatot meg akart szakítani velem, és rohadt ocsmányul viselkedett, de kerestem, újból és újból és újból... Egyre mérgesedett a viszony, legalábbis, néha veszekedtünk, de Ő továbbra is mérges volt. Megpróbáltam felhívni, találkozni Vele, felvenni MSNre, mindig elutasítás volt, vagy csak beszéltünk pár mondatot, és egyszerűen eltűnt.
Mostanában, 1-2 hete felvettem MSNre, másik címről, és beszélgettünk néha... És nem érti, hogy miért nem mondok le Róla már ennyi ideje, Neki lett új fickója, és azt mondja, valamiért taszítom. A minap viszont rámírt, érdeklődött. Kicsit hosszú lett, szóval ne haragudjatok, de már nem tudom, mi a teendő. Suliban félek bukás lesz, ennyire nem tudok figyelni már, ennyire körülötte forog minden. Van ötletetek, miért kezdett el újra beszélgetni velem? Vagy miért érzem ezt az egészet? Vagy miért nem érti... Én szeretem!? Én 18 vagyok, Ő 14.
"Egy lánnyal lassan 2 hónapja szakítottunk"
Mármint ő szakított veled.
"És nem érti, hogy miért nem mondok le Róla már ennyi ideje, Neki lett új fickója, és azt mondja, valamiért taszítom"
Én sem értem. Taszítod. Elég világos beszéd, nem?
"Suliban félek bukás lesz, ennyire nem tudok figyelni már, ennyire körülötte forog minden."
Hülye vagy, ha egy olyan jelentéktelen dologra, mint a szerelem, rámegy a tanulásod. Megbocsáss, de a szerelem tényleg egy semmi az iskolához képest. Szexuális szempontból is. Jól kellene tanulnod, hogy később sok pénzed ( = sok jó nőd) legyen.
"Van ötletetek, miért kezdett el újra beszélgetni velem?"
Mert nyomon akarja követni a magánéleted. A nők ilyenek. Valószínűleg ha összejönnél egy másik nővel, akkor megnőne az értéked az exnőd szemében és akár be is próbálkozna nálad. Amire persze nem szabad reagálni.
"Vagy miért érzem ezt az egészet?"
Szerelem nevű elmebetegségben szenvedsz. Veszélyes, tönkreteheti az életedet, akárcsak az alkohol. A leszokás leggyorsabb módja az, hogy más nőkkel próbálj összejönni, ill. a nőzésnél értelmesebb elfoglaltságokat is keress.
"Én 18 vagyok, Ő 14."
Ez meg no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!