Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok! Leszbikus kapcsolatban ti inkább aktívak vagy passzívak vagytok?
Figyelt kérdés
#szex #homoszexualitás #szexualitás #barátnő #lány #szerelem #biszexualitás #párkapcsolat #leszbikus
2014. aug. 28. 12:14
11/18 anonim válasza:
nincs olyan,h "inkább lány" húúúúúúúúúúúúúúúh de felb*ssznak az ilyen emberek....
12/18 anonim válasza:
nem hiszem hogy lányok között ezt helyes-e így nevezni.annyit mondhatok a párom többször vág neki az ágynak és vadabb mint én :) de azért én is adok neki rendesen :D 20/Bi L
13/18 anonim válasza:
Szerintem a kerdezo arra gondol h egy lezbi kapcsolatban ki a lanyos lany és ki a fius lany xdd vagy ha nem akk
passz
14/18 anonim válasza:
Akkor megsúgom a kerdezőnek, van, hogy mindkét ember lányos, mindkét ember fiús.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi 13as, igen, konkrétan erre gondolok. 11es: de, van. 14es: igen, tudok róla, de most konkrétan az érdekel, milyen ez egy biszex lány szemszögéből.
2014. okt. 18. 21:56
16/18 anonim válasza:
Passzív. Elég félős vagyok, szóval a párom a vezető. Mondjuk ő olyan stílus és imád engem zavarba hozni.
Kinézetileg nem olyan extra. Kb 170 centi (én 156), rocker, szóval főleg feketében jár és vállig érő vörös haja van. Meg irtó jó melle. XD Jó, nem ez volt a kérdés, de ha már felmerült a külső téma... Amúgy pedig ő is biszex.
17/18 anonim válasza:
En bármelyik lennék, bár azt szeretném ha egyenlőek lennénk. De sajna eddig csak farkakkal voltam kapcsolatba...:-(
18/18 anonim válasza:
Soha nem voltam még lánnyal. Jó lenne kipróbálni, bár kapcsolatot nem tudnék elképzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!