Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gondban vagyok, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondban vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csoportot vezettem egy fesztiválon, ahol is az egyik taggal jól elbeszélgettünk, hülyéskedtünk. De utolsó nap nagyon elkezdett nyomulni. Hárítottam, és nem történt semmi köztünk, viszont nagyon működött az a bizonyos kémia, amit már régen éreztem. A pasimmal már évek óta együtt vagyunk, és kissé már ellaposodott a dolog, de persze mindvégig tudtam, hogy őt szeretem, és nem dobnám el holmi kalandért. De most mégis kicsit rosszul érzem magam, mert átölelt, meg ilyenek, olyanokat mondott, hogy na... tudom, hogy nem vagyok se az első, se az utolsó lány, akivel ezt csinálta, de annyira jó volt, teljesen forró voltam, meg a vérnyomásom is felment. Elmondtam a pasimnak, de nem volt mérges, mivel nem történt semmi. Akkor mi ez a fura/rossz érzés? :(

2014. aug. 27. 14:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Nő vagy és ember. Az emberek és a nők így működnek, hogy izgalomba hozza őket egy a másik nemet reprezentáló egyed...ennek voltál a szemtanúja egyes szám első személyben.
2014. aug. 27. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!