Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az mennyire igaz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire igaz, hogy a fiatal pasik a trendi után mennek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a média, meg haverok véleményére hallgatva választanak barátnőt és csak később érvényesül a saját ízlésük? Vagy csak arról van szó, hogy az idősebb (harmincas) férfiak kevésbé válogatnak és beérik olyannal,aki kevésbé az esetük?

2014. aug. 25. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem követem a trendet. Mondjuk nem is volt még barátnőm...

20/F

2014. aug. 25. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon gáz. Magamból kiindulva soha sem tudnék úgy dönteni, hogy másoknak megfelelőt válasszak magam számára. Van saját ízlésem, véleményem, akaratom a saját életemet akarom élni nem a másokét.

21/L

2014. aug. 25. 22:23
 3/6 Noblesse Oblige ***** válasza:

A legelső párkapcsolat mindig arról szól, hogy örülsz, hogy összejön végre egy fiú vagy lány. És örülsz, hogy nem szűzként halsz meg.

Később valóban az dominál sokaknál, hogy találjanak egy többek által preferált típust, mert nincs saját tapasztalatuk és úgy tűnik ha ennyire nyomják a dolgot akkor az biztos örvendetes is.

Az évek és a tapasztalat viszont felnyitja az ember szemét és aki eddig ilyen szempontok alapján választott párt az már több szempontot vesz figyelembe és sokkal kritikusabb.

Szóval ahogy idősödünk egyre több szempont jön be az életünkbe.

Fiatalon elég, ha nem saját nemünkhöz tartozik és nem büdös.

Aztán kicsit érettebbként, már jó lenne, ha szebben nézne ki.

Majd jó lenne nemcsak a lágyékot, de eszünket is lekötné.

Majd bejön az egzisztencia, a családcentrikusság... stb.

2014. aug. 25. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem követem a trendet, megvan a magam stílusa. Bár még nekem sem volt barátnőm. 18/f
2014. aug. 25. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Sosem követtem a trendet, bár még barátnőm sem volt soha.

21F

2014. aug. 25. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgyszintén nem követem a trendet,nem is volt még barátnőm(nem is valószínű,hogy lesz)! 20/F
2014. aug. 25. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!