Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire igaz, hogy a fiatal pasik a trendi után mennek?

Én egyáltalán nem követem a trendet. Mondjuk nem is volt még barátnőm...
20/F

Szerintem nagyon gáz. Magamból kiindulva soha sem tudnék úgy dönteni, hogy másoknak megfelelőt válasszak magam számára. Van saját ízlésem, véleményem, akaratom a saját életemet akarom élni nem a másokét.
21/L

A legelső párkapcsolat mindig arról szól, hogy örülsz, hogy összejön végre egy fiú vagy lány. És örülsz, hogy nem szűzként halsz meg.
Később valóban az dominál sokaknál, hogy találjanak egy többek által preferált típust, mert nincs saját tapasztalatuk és úgy tűnik ha ennyire nyomják a dolgot akkor az biztos örvendetes is.
Az évek és a tapasztalat viszont felnyitja az ember szemét és aki eddig ilyen szempontok alapján választott párt az már több szempontot vesz figyelembe és sokkal kritikusabb.
Szóval ahogy idősödünk egyre több szempont jön be az életünkbe.
Fiatalon elég, ha nem saját nemünkhöz tartozik és nem büdös.
Aztán kicsit érettebbként, már jó lenne, ha szebben nézne ki.
Majd jó lenne nemcsak a lágyékot, de eszünket is lekötné.
Majd bejön az egzisztencia, a családcentrikusság... stb.

Sosem követtem a trendet, bár még barátnőm sem volt soha.
21F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!