Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okból történhetett ez? (lent)
14 éves Srác vagyok! és egy 14 éves lánnyal barátkoztam!
3 hónap kitünő barátság után, olyan ürüggyel, hogy: zavar hogy azt hiszik járunk! ott hagyott! Miért? 3 hónap alatt nem zavarta csak az utolsó 1 hétben! Előtte viccelődött vele kérdezkedte hogy miért hiszik azt nem mondtam-e valamit. volt olyan mikor azt mondta hogy hozzám jön felségül stb. de én ezeket vicceknek és átlagos kérdéseknek vettem! lehet hogy tetszetem neki? és nem bírta tovább hogy én nem viszonzom? mert hát utólag rájöttem hogy én is beleszerettem! De a kérdés mi lehetett a baja ill. a lairtakról mit gondoltok?
háát azért lelkileg minden ember más nem feltétlenüla kortól függ! 14 évesen igen vannak komolytalan gyerekek de szerintem mi azért már "felnőtesebben" gondolkodunk!
várok még választ :)
3# köszönöm :D
#4 a jó barátság alatt azt értem mindent elmondod ki tetszik hogy tetszik stb.. és ahogy telt az idő kevésbé emlegedte azt a fiút! és azóta eltelt 1 hónap és zajlik az élet nem beszélünk nincs semmi! de neki sincs senkije volt egy srác akivel sokat beszélt még de annyira vele se dumált már hanem inkább velem napi 8-12 órát és aztán kaputt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!