Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért zavar ennyire, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ennyire, hogy párom ennyi emberrel volt együtt?

Figyelt kérdés

Akkor ismertem meg amikor 18 volt, fél évvel később össze is jöttünk. Kb 4,5 éve együtt vagyunk és kb egy éve kiderült (én rákérdeztem ő elmondta) hogy előttem 5 emberrel volt együtt, én vagyok a 6. Tehát 18 éves koráig 5-öt gyűjtött be.. őszinén szólva nagyon zavar, és amióta elmondta folyton eszem bejut és ezzel hergelem magam. Nekem ő volt az első.

Más is van így ezzel? Mit tudnék csinálni hogy kimenjen a fejemből, vagy hogy elfogadjam? Elvégre ugyan az az ember marad, csak a véleményem változott meg róla...

2014. aug. 25. 08:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%

Ne sértődj meg, de marha komoly kapcsolat lehet, ha ilyen kaliberű dolgok évek után derülnek ki...Erről már az elején beszélnetek kellett volna, hogy megismerhessétek egymást.

Őszintén szólva engem is zavart volna a kora alapján 5 partner, és nem is jöttem volna össze ilyen férfival. Ha pedig nem akarja megmondani, vagy később derül ki hogy pl hazudott akkor otthagytam volna.

Te gyakorlatilag úgy feküdtél le vele évekig, hogy nem tudtad hány szexuális partnere volt, védekezett e egyáltalán, milyen betegségeket kaphatott el stb...?

2014. aug. 25. 21:29
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem közel 50 kapcsolatom volt. A feleségemnek is volt egy jó pár, mielőtt megismertük egymást. Na és? Szeret(t)ünk élni, szeretjük megadni a testnek, ami jár. Én soha nem szerettem a szűz lányokat. Jó vagyok a szexben, és élveztem, amikor mindenkiből kihoztam a maximumot. De ezt nyilván csak azok tudták értékelni, akiknek volt összehasonlítási alapjuk. Mi ketten a feleségemmel tudjuk, hogy nem találunk jobbat. Nekünk van összehasonlítási alapunk.
2014. aug. 25. 22:12
 13/22 A kérdező kommentje:
11-nek :Attól, hogy nem vájkálunk egymás magánéletében még lehet komoly kapcsolat nem? És nem hazudott, mivel nem mondott semmit. Amikor rákérdeztem elmondta... És igen, szoktunk védekezni ha érdekel, de nincs semmi baja/betegsége. De szerintem ez már nemnagyon tartozik a kérdéshez kedves doktornő...
2014. aug. 26. 08:47
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Ha te vagy a lány, és ő a fiú, akkor egy 18 éves fiúnak lehettek előtted kapcsolatai, az nem olyan "ciki", mintha egy lány mond ilyet. Az viszont ciki, hogy részeg szokott lenni! Az nagy gáz!
2014. aug. 26. 09:04
 15/22 JohniDaren ***** válasza:
Ne törődj vele, ha hozzád hűséges, akkor nagyon örülj neki, hogy a mai szar világban találtál valakit, aki nem kúr félre.
2014. aug. 26. 11:13
 16/22 A kérdező kommentje:
már 24 éves. mért lenne ""ciki"" ha néha néha iszik?
2014. aug. 26. 11:28
 17/22 anonim ***** válasza:

"Attól, hogy nem vájkálunk egymás magánéletében még lehet komoly kapcsolat nem?"

Hát bocs hogy ha én valakivel össze akarok jönni, akkor szeretném tudni mégis kicsoda és milyen ember... Ez nem vájkálás a másik magánéletében, pusztán ismerkedés szexuális téren is.

Egyébként pedig neked van gondod, TE tettél fel egy kérdést egy nyilvános oldalra, amiben láthatóan probléma számodra a párod partnereinek száma. És ezt a problémát elkerülhetted volna, ha ismerkedésnél kideríted, és akkor dönthetsz arról, hogy neked egy ilyen férfi megfelel e vagy sem, nem évek után problémázni azon hogy sok nővel volt fiatal korában. (Kicsit gondolkodni kellett volna, nem rögtön összejönni olyannal akiről alig tudsz valamit...)

"És nem hazudott, mivel nem mondott semmit. Amikor rákérdeztem elmondta... "

Egy szóval nem írtam hogy hazudott neked.

"És igen, szoktunk védekezni ha érdekel, de nincs semmi baja/betegsége. "

Honnan tudod? Volt már nemi beteg szűrésen? Ha nem, akkor nm tudhatod.

"De szerintem ez már nem nagyon tartozik a kérdéshez kedves doktornő..."

Mivel alig ismered őt, nem ártana ha ide tartozna...de mindegy, a te dolgod.

Gúnyolódás helyett pedig talán gondolkozz el egy kicsit miért idegeneknek panaszkodsz, amikor te magad is elkerülhetted volna ezt a problémát ha józanabbul döntenél arról, kivel kezdesz kapcsolatot.

2014. aug. 26. 17:32
 18/22 A kérdező kommentje:

Nincs kedvem vitatkozni, de szerintem mindenkinek van egy privát szférája, különböző magányügyekkel, amire nem szokás rákérdezni, legalábbis ezzel kezdeni az ismerkedést.

És azt, miből gondolod hogy nem volt különböző szűrésen?? Igazából szigorló orvos, így a gyakorlatait csak akkor kezdheti el, ha átment ezeken (amiben több, különböző nemi betegségek is szerepelnek).

2014. aug. 27. 08:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Fuss neki még egyszer az olvasásnak. Nem azt írtam hogy nem volt szűrésen, hanem hogy: ha nem volt, akkor nem tudhatod van e valami betegsége. Egy szó mint száz, téged zavar ez, amit leírtál, a te dolgod eldönteni, hogy ezt az információt lenyeled, és vele maradsz, vagy otthagyod.
2014. aug. 27. 18:05
 20/22 A kérdező kommentje:
"Honnan tudod? Volt már nemi beteg szűrésen? Ha nem, akkor nm tudhatod." Én csak leírtam hogy volt..Ami szerintem megint nem ide és rád tartozik. Ugyanis az volt a kérdés hogy hogyan tudnám elfogadni, és aki volt hasonló helyzetben az leírhatná. De igaz is, nem vártam többet ettől az oldaltól.. ahol még engem oktatnak ki, pedig a választ adó nem is a kérdésre válaszol...
2014. aug. 28. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!